Tractorada fins a la presó del Catllar per reclamar la llibertat dels polítics catalans

Desenes de vehícles s'han concentrat a Valls a les 9.00 hores i han sortit en marxa lenta fins al Centre Penitenciari de Mas d'Enric, on es troba Carme Forcadell
Tractorada fins a la presó del Catllar | ACN

 

Més de 200 tractors s’han concentrat aquest matí a les 9.00 a la Cooperativa de Valls, per dirigir-se fins a la presó de Mas d'Enric del Catllar, on Carme Forcadell compleix presó preventiva. La tractorada ha estat convocada per ‘Pagesos x la República’ amb l’objectiu de reclamar la llibertat dels polítics catalans empresonats i de donar suport a Forcadell en un acte organitzat per Pagesos per la República i ANC. 

 

Els pagesos, vinguts de diferents pobles del Camp de Tarragona, no només de Valls, han iniciat una marxa lenta fins al Catllar, que ha començat passades les 9.00 hores del matí. Quan han sortit de Valls, han estat acompanyats per un cotxe dels Mossos d’Esquadra al capdavant i darrere del tot els seguien altres cotxes que també es dirigien a fer la protesta a la presó i s'han sumat a un esmorzar solidari. Molts dels tractors lluïen banderes independentistes, llaços grocs o pancartes on es podia llegir ‘Llibertat presos polítics’.

 

Tractors en marxa cap a la presó del Catllar aquest matí | ACN

   

Els tractors, rebuts entre aplaudiments

Un cop arribats al Catllar, cap a les 10.00 hores del matí, els tractors han tingut una gran rebuda. A les portes de Mas d'Enric, els esperaven centenars de persones que també anaven a concentrar-se davant del centre penitenciari i han rebut la tractorada entra aplaudiments. Finalment, la convocatòria ha tingut un gran èxit, ja que a la presó s'han acabat concentrant uns 200 tractors que han anat arribant de diferents punts. Al llarg del matí, hi ha previst també un esmorzar popular a l’exterior de la presó del Catllar.

 

Concentracions cada dimarts a la presó del Catllar

Aquesta ha estat només una de les moltes concentracions que s’han fet a la presó de Mas d’Enric. De fet, aquest dimarts ja hi va haver una protesta a l’exterior del centre penitenciari per demanar la llibertat de les preses, les exiliades i les encausades. En aquest cas, la concentració va estar convocada per ANC Dones i Avis i Àvies per la república. Aquesta mateixa concentració s’ha convocat pel dimarts vinent amb l’objectiu de fixar aquest dia de la setmana com a dia de protesta al Catllar. 

 

Tractorada fins a la presó del Catllar | ACN

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris