Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un veí troba una bossa amb tres quilos de marihuana en un contenidor de Valls

De moment es desconeix l'origen de la droga
Imatge d'arxiu d'una bossa plena de marihuana. | Cedida

 

Un veí de Valls va descobrir, aquest dimecres, 23 de gener, una bossa de brossa plena de marihuana, abandonada en un contenidor. El veí va passar pel costat dels contenidors del carrer de la Violeta de la capital de l’Alt Camp, quan va sentir feia molta olor de marihuana, segons informa el ‘Diari de Tarragona’.

 

Així doncs, l’home va decidir avisar la Policia Local de Valls, que es va desplaçar fins al carrer de la Violeta per comprovar d’on provenia l’olor de la droga. En arribar-hi van localitzar als contenidors una bossa d’escombraries de color negre que, en obrir-la, van veure que era plena de marihuana. Els agents municipals van portar la droga a la comissaria, on la van pesar i van determinar que hi havia uns tres quilos. A continuació, van redactar l’informe de la troballa i van portar la droga al jutjat de Valls.  De moment es desconeix l’origen de la bossa plena de droga, i que va ser llençada en un contenidor.

 

Detinguts a Valls tres integrants d'una banda criminal que traficava amb droga 

Aquest dijous, 24 de gener, Valls ja va ser protagonista d’un altre succés relacionat amb la droga. La Guàrdia Civil va desarticular una banda dedicada al tràfic de drogues, fent detencions a Valls i a les demarcacions de Lleida i Girona. Els fets es remunten a mitjans del 2018, quan la policia té coneixement d’un possible cas de tràfic de drogues, moment en què s’inicia la investigació.

 

Així doncs, aquest dijous es van dur a terme sis entrades i registres en domicilis de Lleida i Valls, i es van detenir un total de 10 persones. Tres d’aquestes persones eren veïnes de Valls, i es tracta de tres ciutadans de nacionalitat marroquina de 28, 29 i 35 anys. A més, es van detenir sis persones més a la província de Lleida i una a la de Girona. Durant l’operació policial d’aquest dijous es va intervenir la droga i els diners, que estaven amagats en una bossa d’esport. Es descarta que la bossa de marihuana trobada al contenidor estigui relacionada amb l’operació de la Guàrdia Civil.

Comentaris