La Unió Anelles de la Flama tindrà nou president

La renovació de la junta directiva de l’entitat es durà a terme durant l’Assemblea General Ordinària de socis

Aquest proper divendres 11 de gener es durà a terme l’Assemblea General Ordinària de Socis de la Unió Anelles de la Flama. Tindrà lloc a les vuit del vespre, en una única convocatòria, al local social de l’entitat, situat al carrer Garrofers núm. 1 de Valls.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L’ordre del dia inclou diversos punts del funcionament ordinari de UAF, com l’aprovació de l’acta de l’assemblea anterior, l’informe de l’activitat de l’any anterior, l’aprovació de l’exercici econòmic de l’any 2018, l’aprovació del pressupost previst per a l’any 2019 o la incorporació de nous patrons en la junta de la Fundació Privada.

Elecció i aprovació del nou president de la UAF

També, en el transcurs de l’assemblea, tal com marquen els Estatuts i seguint el procediment habitual estipulat en el Reglament de Règim Intern de l’entitat, es durà a terme  l’elecció i aprovació del nou president, amb la seva candidatura per a la junta directiva dels propers anys. 

Tres presidents des de la fundació de la UAF

En aquest sentit, la Unió Anelles de la Flama ha tingut tres presidents des de la seva fundació, l’any 1972, ara fa 47 anys: Josep Terreu Hortet, de 1972 a 2012; Josep Martínez Guivernau, de 2012 a 2017; i Manel Odina Roig, de 2017 a 2019.

Gairebé 50 anys d'història

La Unió Anelles de la Flama (UAF) va nèixer a la capital de l’Alt Camp l’any 1972 com a resultat de la fusió entre tres colles sardanistes i el Foment de la Sardana. Després de 47 anys d’història, la UAF s’ha convertit en una entitat de referència a la ciutat, la qual ha consolidat la cultura popular de Valls en la primera línia de les festes tradicionals dels Països Catalans, destacant en el cicle festiu de la ciutat en el Carnaval, la Festa Major de Sant Joan, la festa de la Mare de Déu de la Candela o la fira de Santa Úrsula.