Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Un policia nacional mata violentament la seva dona a la Garrotxa

Aquest cap de setmana, últimes sessions d’Els Pastorets de Valls

Avui divendres hi haurà dues representacions i diumenge dia 6 serà la darrera oportunitat per veure aquest clàssic nadalenc
Els Pastorets són tot un clàssic del Nadal a Valls. | GTP Valls.

 

Últims dies per poder veure ‘Els Pastorets Principals’ de Valls. Després de diverses representacions fetes els dies 26, 29 i 30 de desembre i també l’1 de gener, aquesta obra encara la seva recta final. Encara hi ha tres oportunitats per gaudir d’aquest clàssic de les festes de Nadal de Valls.

 

Avui divendres, dia 4 de gener hi haurà dues actuacions: una serà a les 18.00 hores i l’altra a les 21.00 hores. L’última representació, que posarà el punt final als Pastorets d’enguany serà aquest diumenge dia 6 de gener, el dia de Reis, a les 18.00 hores, al Teatre Principal de Valls.   

 

En ‘Els Pastorets Principals’ de Valls, pastors, àngels i dimonis fan de les seves. L’espectacle està adreçat a un públic familiar perquè en puguin gaudir petits i grans. Els pastorets protagonistes són en Fredolic i en Garrafó, amb les seves parelles, Sulina i Mariana. Els quatre personatges condueixen l’obra entre escenes bíbliques i còmiques, acompanyades per diverses cançons interpretades amb orquestrina en directe.

 

Relleu generacional en Els Pastorets de Valls

Aquesta edició de l’obra ha comptat amb diverses novetats. Una d’elles és la renovació de la majoria dels personatges principals, amb l’objectiu de donar una oportunitat als joves del Grup del Teatre Principal de Valls (GTP). De fet, l’únic paper que s’ha mantingut respecte a l’anterior edició és el de Satanàs.

 

La direcció de l’obra també ha tingut un relleu que ha anat de la mà de Xavier Albino i Nil Fabra.

 

Una altra important novetat d’aquesta edició ha estat l’estrena de tres telons de gran format. Com sempre, el guió de l’obra es modifica en funció de l’actualitat del moment i s’adapta als temes més importants o controvertits.

 

 

Comentaris