PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Vallmoll celebra l'esperada Festa Major d'Estiu

De l'11 al 20 d'agost, gaudeix de tots els actes i activitats que s'han preparat al municipi
Torna la Festa Major d'Estiu de Vallmoll amb una àmplia programació de nou dies de durada | TarragonaDigital.com

 

Un any més, torna la Festa Major d'Estiu de Vallmoll amb una àmplia programació de nou dies de durada. Els actes van començar el passat dissabte, 11 d'agost, i es preveu que finalitzin el 20 d'agost. La Comissió de Festes ha elaborat un programa que combina les activitats més tradicionals amb les més noves per no deixar a ningú indiferent. A més, s'han incorporat els actes de la darrera edició que van tenir més èxit i s'ha recuperat el ball de tarda del dimecres, 15 d'agost. 

 

Vallmoll commemora els 140 anys del naixement de Jujol

El municipi de Vallmoll dedica la seva Festa Major d'Estiu a la commemoració de l'Any Jujol, en el 140è aniversari del seu naixement. El poble sempre ha mostrat molt respecte i admiració davant la figura d'aquest conegut arquitecte, sobretot amb la presència de la seva obra a l'ermita de la Mare de Déu del Roser. Per aquest motiu, el dimarts, 14 de juliol, al Castell tindrà lloc la inauguració de l'exposició «Jujol dibuixant». 

 

El pregó de Festa Major anirà a càrrec del Senyor Joan Miquel Bravo, mossèn de Vallmoll. L'acte tindrà lloc a la Sala Noble del Castell de Vallmoll a partir de les set de la tarda. A continuació se celebrarà una entrega de premis de dibuix, petanca i arranjament de façanes. El jove violinista Sasha oferirà un concert per acabar d'amenitzar la tarda. 

 

Es mantenen els actes més tradicionals de la Festa Major

El programa que ha elaborat la Comissió de festes manté els actes més tradicionals i representatius de la Festa Major. Així doncs, s'ha tornat a organitzar la Diada Castellera, que aquest any arriba a la 13a edició, la cercavila pels carrers del poble, el castell de focs i la caminada popular.

 

A més, s'han programat activitats com la Nit Jove, el tobogan aquàtic, el 'Grand Prix del Verano', la Desfilada d'Andròmines o la tradicional cantada d'havaneres  perquè joves i grans també gaudeixin d'aquests dies de festa. La gastronomia tampoc podia faltar, per aquest motiu s'ha preparat una degustació de les coques de recapte i adobades del Forn de Vallmoll. Podeu consultar tots els actes de la Festa Major de Vallmoll 2018 en aquest enllaç. 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris