Vallmoll es prepara pel Carnaval 2019 amb un nou concurs de disfresses

El municipi tarragoní celebrarà el seu carnaval el dissabte 2 de març amb activitats molt diverses
Imatge de la rua del Carnaval de Vallmoll | Josep Martí

 

Un any més, Vallmoll es prepara per a una de les festes més sonades de l'any. El dissabte 2 de març se celebrarà el Carnaval 2019 al municipi tarragoní. Els actes començaran a les 18.00 hores de la tarda, quan es donarà el tret de sortida a la festa amb la concentració de disfresses i la rua, que anirà acompanyada de la xaranga Bandsonats. Finalitzarà a la Plaça Major de Vallmoll, en tots els participants podran gaudir de donuts i xocolata desfeta per recarregar les seves forces.

 

A les 21.00 hores del vespre tindrà lloc el sopar de carnaval al Centre Cultural. S'oferiran dos menús tipus pica-pica, un per adults i un altre per nens i nenes, pels quals s'haurà de comprar un tiquet prèviament al Bar de la Cooperativa del municipi. Aquests tiquets estaran disponibles del 18 al 28 de febrer. 

Músics durant la rua del Carnaval de Vallmoll | Josep Martí

 

— Menú adults, preu de 13 euros: pa amb tomàquet i pernil, empanada de tonyina, truita de patata, croquetes casolanes, canapès variats, coca de recapte, pizzes variades, olives, patates xips i beguda.

— Menú nens i nenes, preu de 9 euros: truita de patates, croquetes casolanes, pizzes variades, olives, patates xips i beguda.

 

Finalitzat el sopar i amb les piles recarregades del tot, al mateix Centre cultural se celebrarà el Ball de Carnaval amb Duet d'Ambient, a les 22.30 hores, on tots els que vulguin podran lluir les seves disfresses i ballar al ritme de la música més actual. A les 00.00 hores, al Pati de la Ludoteca, finalitzarà aquesta festa amb la crema de Sa Majestat el Rei Carnestoltes.

Comparses desfilant al Carnaval de Vallmoll | Josep Martí

 

Concurs de disfresses replet de premis

Per poder participar en el concurs de disfresses serà necessari inscriure's prèviament al bar del Centre Cultural de 22.45 a 23.45 hores, després de la rua. Els guanyadors obtindran els seus premis a les millors disfresses a la mitja part del Ball. Així doncs, els participants es dividiran en categories, les quals obtindran premis variats en funció de la puntuació obtinguda al concurs. 

 

Carrossa infantil desfilant a la rua del Carnaval de Vallmoll | Josep Martí

 

— Comparses amb carrossa. 1r premi, 200 euros; 2n premi, 150 euros; 3r premi, 100 euros; participació, una espatlla de pernil.

— Grups de 5 persones o més. 1r premi, 75 euros; 2n premi, 50 euros; 3r premi, 25 euros.

— Infantil. El 1r, 2n i 3r premi seran xecs de la Llibreria Tram.

— Individual. 1r premi, sopar per a dues persones a Ralli bar; 2n premi, lot de vins; 3r premi, caixa de bombons.

— Parelles. 1r premi, sopar per a dues persones a Ralli bar; 2n premi, lot de vins; 3r premi, caixa de bombons.

— Premi especial Carnaval Vallmoll. Sopar per a dues persones a Ralli Bar.