Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ALERTA

Ferit lleu per una sortida de via a l'N-340, a Creixell

Valls celebra la final del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes

La jornada s'ha celebrat a la plaça del Pati a les 11.30 hores
és la 26a vegada que la capital de l'Alt Camp acull aquesta jornada | Benjamí

 

Ja fa més d'un quart de segle que la final del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes se celebra a Valls. En total, és la 26a vegada que la capital de l'Alt Camp acull aquesta jornada. 26 anys plens de tradició que fan de Valls un dels nuclis sardanistes més potents de tot el territori català. En l'edició d'enguany, un total de 29 colles d'arreu de Catalunya s'han trobat a la plaça del Pati a les 11.30 hores per aconseguir, sota l'atenta mirada del públic assistent, la primera plaça d'aquest campionat que des de fa mesos es disputa pels diferents indrets del país.

 

Afortunadament, el sol ha acompanyat durant tota la celebració de la final i la competició s'ha pogut disputar a l'aire lliure i no a la sala Kursaal (alternativa en cas de pluja o mal temps). Des de l'inici, l'ambient ha sigut d'allò més festiu, i tothom ha sortit de casa a passar-s'ho bé. Una gran senyera col·locada a l'escenari presidia la competició. Més enllà dels premis, avui era un dia per celebrar la sardana i la cultura catalana en general.

 

Més enllà dels premis, avui era un dia per celebrar la sardana i la cultura catalana en general. | Benjamí

 

De les 29 colles assistents, 12 eren colles finalistes inscrites en les corresponents categories d'Infantils, Alevins i Juvenils. Les 17 restants, per la seva banda, eren colles lliures que concursen en les categories d'Alevins, Juvenils, Grans i Veterans del 47è Concurs de Colles Sardanistes Unió de la Flama.

 

Participants en la final del Campionat de Catalunya de Colles sardanistes

A la categoria Alevins trobem les següents colles: Trapelles (Sabadell), Xamos (Barcelona), Tren Pinxo (Banyoles), Dimoniets (Lleida), Belluguets (Figueres)

 

A la categoria Infantils trobem les següents colles: Escarlata (Lleida), Nins (Banyoles), Petits Tarragona Dansa (Tarragona)

 

A la categoria Juvenils trobem les següents colles: Estel de les Gavarres (Cassà de la Selva), Montseny (Vic), Maig (Barcelona), Cabirols (Sabadell)

 

un total de 29 colles d'arreu de Catalunya s'han trobat a la plaça del Pati a les 11.30 hores | Benjamí

 

Participants del 47è Concurs de Colles Sardanistes

A la categoria Alevins trobem les següents colles: Petits Amunt i Crits (Terrassa), Petits Dansaires (El Vendrell), Xernola (Tarragona)

 

A la categoria Juvenils trobem les següents colles: Mediterrànea Jove (Figueres), Cors Juvenils (Terrassa), Nova Tarragona Dansa (Tarragona)

 

A la categoria Grans trobem les següents colles: 9 Novembre (Barcelona), Mirant al Cel (Sabadell), Tarragona Danda (Tarragona), Xaldiga (Barcelona), Blanca Espurna (Sitges), Amunt i Crits (Terrassa), Dansaires Penedès (El Vendrell)

 

A la categoria Veterans trobem les següents colles: Ressó (Sabadell), Continuïtat (Terrassa), Penedès (El Vendrell), Toc de Dansa (Tarragona)

  

  

Podeu veure les imatges de la jornada fent clic en aquest enllaç.

 

 

Des de l'inici, l'ambient ha sigut d'allò més festiu, i tothom ha sortit de casa a passar-s'ho bé | Benjamí

 

Comentaris