Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimecres, 24 d'abril

FOTOS

La jornada castellera de Sant Jordi a Tarragona, en imatges

Valls enceta una nova edició del programa ‘Cultura participativa’

S’inclouen 165 actes que es duran a terme des d’aquest mes d’octubre fins al gener de 2019
El Mercat de Nadal, una de les activitats incloses en el programa. | Redacció

 

Comença una nova edició del programa ‘Valls, Ciutat de cultura participativa’. Durant els propers quatre mesos (des d’octubre fins al gener de 2019), un total de 165 activitats ompliran la capital de l’Alt Camp de cultura. Tot gràcies a la preparació i participació de més d’una cinquantena d’agents culturals que ho fan possible. Segons han informat des de l’Ajuntament, les activitats es difondran tant en edició impresa com pels canals 2.0 de l'Ajuntament, el web municipal www.valls.cat, així com a través de l'aplicació Valls APP per a dispositius mòbils, de caràcter gratuït. 

 

Així doncs, la programació d’aquesta edició estarà a l’abast dels vallencs a través de 15.000 exemplars impresos que es difonen a les bústies de totes les llars o que també es pot trobar als taulells de l’Oficina d'Atenció al Ciutadà, Oficina de turisme, Espai Ca Creus, Teatre Principal, Centre Cultural o Vallsgenera.

 

En aquest sentit, el regidor de cultura, Marc Ayala, ha destacat «la voluntat de servei a les entitats i a les petites empreses culturals de la nostra ciutat que presideix el programa ‘Valls, Ciutat de Cultura Participativa’, així com l'ús cada cop més ampli que es fa de noves eines com la Valls App que permeten acostar l'activitat a més ciutadans i especialment també a segments de població joves». 

 

Les múltiples activitats que ofereix el programa 'Valls, Ciutat de Cultura Participativa'

Els actes programats pertanyen a diferents tipologies: concerts, cant coral, exposicions, xerrades, taules rodones, activitats multidisciplinàries, commemoracions, contacontes, cinema documental, festivals, teatre, ballables, tallers, jornades, trobades, cultura popular, presentacions de llibres, desfilades de moda o actes solidaris. El programa tampoc no oblida alguns moments destacats del calendari anual com les celebracions nadalenques, els Tres Tombs de Sant Antoni Abat o la Mare de Déu de la Candela.

 

 

Comentaris