Prop de 100 models participaran en una nova edició de Valls Viu la Moda

En total la jornada, que es celebrarà el diumenge, dia 11 de novembre, al Centre Cultural, comptarà amb 21 passis dels 12 establiments participants
Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme , Marc Ayala, regidor de Cultura i responsables de l'organització de la desfilada aquest matí al Centre Cultural. | J.V.

 

El Centre Cultural de Valls acollirà el proper diumenge 11 de novembre una nova edició edició de Valls Viu la Moda. Un esdeveniment on es presentaran les novetats de tardor-hivern 2018 de la mà de 12 establiments de la ciutat. Durant els 21 passis que es realitzaran es podran veure mostres de moda infantil i puericultura, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria, roba interior i complements. La iniciativa compta amb el suport de les regidories de Comerç i Turisme i de Cultura de l'Ajuntament de Valls.

 

Prop de 100 models participaran a la nova edició de Valls Viu la Moda

D'altra banda, cal destacar gairebé un centenar de models entre infantils, juvenils i adults participaran a la desfilada de moda dels establiments Asimètric, Bitxets, Chic Bebè, Concrete, Cortès, Encants a Mida, Joieria Piñas, Nardo, perruqueria No et Tallis, Peuets, Pluvinet, Tomàs joiers i Trini Merceria. La inciativa també compta amb la col·laboració de Twirling Valls i l'Escola de Dansa Adagi que realitzaran diverses coreografies durant la desfilada. Les presentadores de l'acte seran, un any més, les periodistes Marta Ferré i Montse Solé.

Un instant de la passarel·la Valls Viu la Moda 2017 | Ajuntament de Valls/Pere Toda

 

Solidaritat de Valls Viu la Moda amb el projecte de l'orgue de Valls

Com cada any, la desfilada té un caràcter benèfic. Per aquesta raó, enguany, l'equip de Valls Viu la Moda ha decidit solidaritzar-se en el projecte de recuperació de l'orgue de Valls, que va iniciar-se fa poc més d'un any i que ja compta amb més de 170 padrins, 145 tubs apadrinats i 3/5 parts de la campanya de mecenatge completades (el que suposa més de 150.000 euros en aportacions). D'aquesta manera el Valls viu la Moda se suma a la campanya i apadrinarà un dels tubs del futur instrument, que es preveu estrenar amb motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de l'any 2021.