Comença la venda d'entrades dels teatres de Valls per a la temporada de tardor

Aquest any estrena nova plataforma de venda per Internet a través d’Eventbrite, sense càrrecs addicionals per als espectadors
La programació | Cedida

 

A partir del dimecres 25 de setembre es posaran a la venda les entrades de la nova temporada de tardor dels Teatres de Valls. Teatre, música, el Festival Guant i el millor circ internacional arribat des de Xina. Territori creatiu vallenc i els principals muntatges de l’escena catalana per a la nova cartellera dels Teatres de Valls. L’aclamada Pepa Plana que torna al Principal, ara compartint escenari amb la també pallassa Noël Olivé; Mercè Arànega convertida en Shirley Valentine o Sergi Belbel que dirigeix “Vaselina”.

La programació arrencarà el 5 d’octubre al Centre Cultural i aquests són només alguns dels ingredients i noms propis de la nova programació que té també com un altre plat fort a les T de Teatre i Dagoll Dagom amb la coproducció “La Tendresa” i el Circ Acrobàtic Nacional de Xina. Al Principal sonarà el jazz d’Andrea Motis, els concerts dels Amics de la Música o els muntatges del Grup del Teatre Principal que, a l’octubre, tornen amb Peter Pan i, per Nadal, amb els seus particulars Pastorets.

Per altra banda, d'entre les propostes musicals de la temporada, sobresurt ben aviat el jazz d’Andrea Motis, la jove trompetista, cantant i compositora que porta enlluernant el públic des de 2012, quan Quincy Jones s’hi va fixar i la va convidar a compartir escenari al Festival de Perelada. Amb referents de la talla de Louis Armstrong  i Chet Baker, Motis forma un quintet de luxe amb el veterà del jazz català Joan Chamorro, Ignasi Terraza, Josep Traver i David Xirgu.

Peter Pan torna al Principal

En aquesta temporada, tindrà un protagonisme especial el Grup de Teatre Principal amb les noves sessions de l’espectacle per a tots els públics Peter Pan. Després de convertir-se en l’èxit de la darrera temporada, el Grup del Teatre Principal ens regala quatre noves representacions per als qui s’ho van perdre o volen repetir, per tornar a retrobar-nos al País de Mai Més. Ja al desembre, també segell GTP, “Els Pastorets Principals de Valls”, el clàssic del Nadal amb més de 80 persones a escena que van i tornen de la terra i l’infern.

Peter Pan va aplegar fins a 1322 espectadors en les diverses sessions | GTP

 

Abonament familiar

El vessant familiar, amb un abonament propi, adquireix una importància molt notable durant la tardor vallenca perquè a la programació estable es suma el Festival Guant de teatre de titelles, que enguany celebra el seu 15è aniversari. L'abonament familiar inclou tres espectacles adreçats als més menuts. Concretament es tracta del Monstre de Colors, que la companyia Tutatis portaran al Teatre Principal el dissabte 19 d'octubre, un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més petits per les emocions.

L'espectacle Ulissa, de Genovesa Narratives Teatrals, pujarà a l'escenari el 23 de novembre. Forma part de la programació del Guant i es tracta d'una relectura moderna, femenina i transgressora del gran clàssic d'Homer. I finalment, La gala pallassos sense fronteres, espectacle benèfic que tindrà lloc el 14 de desembre, copresentat amb la Circoteca i Pallassos sense fronteres.

Novetats en la venda online

Dimecres 25 de setembre a les 10.00 h s'activarà la venda de totes les localitats no sols a les taquilles del Principal sinó també al web www.eventbrite.es. Aquesta temporada la venda online d’espectacles es realitza per primera vegada a través d'aquesta plataforma web. Per poder adquirir l'abonament, del 25 de setembre al 5 d'octubre, les taquilles del Teatre Principal ofereixen un horari especial de matí i tarda, obriran de 12.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h.

"🚨 ATENCIÓ: Espectacular persecució policial a l'A-27, a l'Alt Camp" "🎬AGENDA: Torna el Cicle Gaudí al Convent de les Arts d'Alcover"