Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Es posen a la venda els espectacles de la temporada de tardor dels Teatres de Valls

Destquen espectacles com Les torres humanes de Tànger, la Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble de Viena, Joan Pera, Clara Segura i Julio Manrique
La temporada ofereix propostes molt variades i d'allò més interessants | Valls.cat

 

Tota la nova temporada de tardor dels teatres de Valls es posarà a la venda el pròxim dimecres 26 de setembre a les 12.00 hores. La temporada ofereix propostes molt variades i d'allò més interessants com les torres humanes del Groupe Acrobatique de Tànger, des del Marroc, i la Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble, de Viena, des d'Àustria; la comèdia "El fantasma de Canterville", amb un ampli repartiment liderat per Joan Pera; l'elenc femení de "Les noies de Mossbank road" amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat; la tragèdia amb un extens equip, "Èdip", liderada per Julio Manrique; l'homenatge a l'escriptor i dramaturg vallenc del segle XX Pere Mialet, a càrrec del Grup del Teatre Principal; el concert de l'Orquestra Camera Musicae amb la violoncel·lista Mariona Camats; el festival de titelles Guant, i els Pastorets Principals de Valls.

 

En total, la nova temporada dels teatres de Valls compta amb 20 espectacles (9 per a adults, 8 per a famílies i 3 per a escoles) que generaran un total de 28 funcions. Així mateix, s'han programat 7 activitats que segueixen la línia de l'Escola de l'espectador i 2 exposicions al vestíbul del Teatre Principal.

 

Les torres humanes del Groupe Acrobatique de Tànger

Amb 14 acròbates i músics extraordinàriament qualificats, el Groupe Acrobatique de Tànger presenta «Halka», un viatge des de la bullícia d'un mercat fins als cafès i les platges de Tànger. 'Halka' també fa referència a la multitud que es reuneix al voltant dels artistes de carrer. El grup de Tànger s'inspira en aquesta imatge per fer un espectacle ple d'acrobàcies, piràmides humanes i molta energia.

 

La Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble

Valls acull la producció nadalenca més famosa d'Europa, es tracta del Concert de Cap d'Any amb la Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble, de Viena. Aquest espectacle està avalat per dècades d'experiència i 5 milions d'espectadors arreu del món. El programa inspirat en la tradicional cita austríaca, inclou els títols més coneguts del vals: «Napoleó», «El vals de l'emperador» o «Champagne». No falta el més cèlebre, «Al bell Danubi blau», ni la «Marxa Radetzky».

 

El nou espectacle de Joan Pera

El 27 d'octubre, al Centre Cultural es podrà assistir a la comèdia «El fantasma de Canterville», el clàssic d'Òscar Wilde encapçalat per Joan Pera, qui als 70 anys encara fa vibrar audiències. D'altra banda també s'ha programat l'espectacle «Les noies de Mossbank road» un muntatge dirigit per Sílvia Munt i protagonitzat per Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. Es tracta d'una comèdia sobre l'amistat i el pas del temps que es podrà veure al mateix Centre Cultural el pròxim 16 de novembre.

 

Revisió dels mites grecs

Dissabte 1 de desembre es podrà gaudir d'«Èdip», del tràgic Sòfocles, en una nova versió de Jeroni Rubió Rodon conduïda per Oriol Broggi. L'espectacle compta amb un repartiment encapçalat per Julio Manrique, que lidera aquesta revisió contemporània d'una de les grans tragèdies gregues que ens arriba de la mà de la producció del Teatre Romea de Barcelona, on s'ha estrenat.

 

Abonament familiar

Les obres destinades a un públic familiar compten amb un abonament propi a 10 €. Aquest vessant familiar representa un gruix molt important de la temporada de tardor. A la programació estable se sumen el 14è Festival Guant de teatre de titelles i el cicle del Nadal a Valls. Els Pastorets Principals de Valls, amb 7 funcions, més 8 espectacles per a públics familiars i 3 per a les escoles, tots al Teatre Principal, generen un gruix molt important d'oferta, que en paraules del regidor de Cultura Mar Ayala, «s'inscriu dins la voluntat de continuar creant nous públics que des de ben petits facin de l'assistència als teatres un hàbit». Les companyies La Baldufa, Teatre al Detall i La Tresca i la Verdesca, així com el col·lectiu Pallassos sense fronteres.

 

Les entrades es poden adquirir a la taquilla del principal, a la web www.ticketea.com i al telèfon 902 044 226.

Comentaris