DansPXL, de Valls, presenta la seva nova producció de videodansa

Es tracta d’ 'Unexpected Message's protagonitzada per la ballarina vallenca Aida Martínez

 

Coincidint amb les festes de Nadal, DansPXL, productora audiovisual i fotogràfica especialitzada en dansa i arts escèniques establerta a Valls, presentava a través dels seus perfils a xarxes socials la seva nova producció de videodansa, ‘Unexpected Messages’. Es tracta d’una peça que va ser rodada el passat mes de març a les instal·lacions de l’estudi fotogràfic de DansPXL, ubicat al carrer Colom 5 baixos de Valls.

 

La vallenca Aida Martínez és la protagonista de l'obra

L’obra està protagonitzada per la ballarina vallenca Aida Martínez. Ella va començar els seus estudis de dansa a l’Escola de Dansa Pas de Valls, seguidament va viatjar a Anglaterra, on va obtenir la diplomatura del Northern Ballet School i el Level 6 del Diploma Profesional de Danza qualificat per Trinity. Actualment es troba a Madrid, on és ballarina de la companyia de dansa contemporània Carabdanza i de la companyia ATLANTIS Raymond Nadal.

 

Aquesta és la primera experiència de Martínez amb les càmeres. A l’obra, Martínez rep una trucada, i a través del moviment, mostra com hi ha coses que es poden alterar, però el que mai pot canviar, són les paraules que ja s’han dit.

 

Direcció a càrrec de les vallenques Marta Arjona i Cristina Requena

La peça està dirigida per les també vallenques Marta Arjona i Cristina Requena, editada per Iris Solana, i va comptar amb Alba i Alexandra Pérez com a auxiliars. Després de llençar-la a la xarxa, l’objectiu és que aquesta peça viatgi pel món per festivals internacionals.

 

Actualment, la productora audiovisual i fotogràfica especialitzada en dansa i arts escèniques establerta a Valls DansPXL està batent els seus propis rècords amb les peces QUADRANT i X-TREM, que ja compten amb 30 i 27 seleccions internacionals respectivament, sent les peces amb més èxit de la història de la productora

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris