Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Nou cas de violència de gènere a Catalunya

DansPXL, de Valls, presenta la seva nova producció de videodansa

Es tracta d’ 'Unexpected Message's protagonitzada per la ballarina vallenca Aida Martínez

 

Coincidint amb les festes de Nadal, DansPXL, productora audiovisual i fotogràfica especialitzada en dansa i arts escèniques establerta a Valls, presentava a través dels seus perfils a xarxes socials la seva nova producció de videodansa, ‘Unexpected Messages’. Es tracta d’una peça que va ser rodada el passat mes de març a les instal·lacions de l’estudi fotogràfic de DansPXL, ubicat al carrer Colom 5 baixos de Valls.

 

La vallenca Aida Martínez és la protagonista de l'obra

L’obra està protagonitzada per la ballarina vallenca Aida Martínez. Ella va començar els seus estudis de dansa a l’Escola de Dansa Pas de Valls, seguidament va viatjar a Anglaterra, on va obtenir la diplomatura del Northern Ballet School i el Level 6 del Diploma Profesional de Danza qualificat per Trinity. Actualment es troba a Madrid, on és ballarina de la companyia de dansa contemporània Carabdanza i de la companyia ATLANTIS Raymond Nadal.

 

Aquesta és la primera experiència de Martínez amb les càmeres. A l’obra, Martínez rep una trucada, i a través del moviment, mostra com hi ha coses que es poden alterar, però el que mai pot canviar, són les paraules que ja s’han dit.

 

Direcció a càrrec de les vallenques Marta Arjona i Cristina Requena

La peça està dirigida per les també vallenques Marta Arjona i Cristina Requena, editada per Iris Solana, i va comptar amb Alba i Alexandra Pérez com a auxiliars. Després de llençar-la a la xarxa, l’objectiu és que aquesta peça viatgi pel món per festivals internacionals.

 

Actualment, la productora audiovisual i fotogràfica especialitzada en dansa i arts escèniques establerta a Valls DansPXL està batent els seus propis rècords amb les peces QUADRANT i X-TREM, que ja compten amb 30 i 27 seleccions internacionals respectivament, sent les peces amb més èxit de la història de la productora

Comentaris