La Vinitfest del celler Adernats de Nulles aplega més de mig miler de persones

Un any més, la Festa Major del Vi ha penjat el cartell d'entrades exhaurides
La festa es va allargar fins a les 4.00 h de la matinada | Cedida

 

Per vuitè any consecutiu, la Vinitfest organitzada pel celler Adernats de Nulles ha tornat a ser un èxit de públic i crítica. Aquest dissabte passat, més de mig miler de persones es van trobar a la Catedral del Vi per celebrar la Vinitfest. La Festa Major del Vi que un any més ha penjat el cartell d'entrades exhaurides.

  

La nit va començar amb una benvinguda teatralitzada a càrrec del Grup del Teatre Principal de Valls i un brindis de tots els xefs participants en aquesta edició. Després d'un petit castell de focs, es va iniciar la festa. Primerament, degustant les tapes dels diferents restaurants, on el públic va destacar la costella cruixent del Portal 22 o el tàrtar de Salmó de Ca l'Àngel.

També maridant amb els Vins i Caves Adernats on la gent va poder gaudir del nou cava Gran Reserva PUR, una criança del 2012 o el vi monovarietal de Macabeu ADN, un blanc criança del 2016. Alhora es va poder descobrir l'artesania de quatre joves artistes de la comarca i divertir-se en petits jocs i experiències que es van trobar dins de l'espectacular celler modernista vestit per l'ocasió.

La nit va començar amb una benvinguda teatralitzada a càrrec del Grup del Teatre Principal de Valls i un brindis de tots els xefs participants en aquesta edició | Cedida

 

Finalment, la música va ser la protagonista amb el concert d'Èric Vinaixa que va fer un recorregut per la història del Rock'n Roll i amb el punxadiscos Etzche Rpubliq, qui va fer ballar a ritme de Funk i Disco setantera fins ben entrada la matinada. L'acte es va tancar a les 4.00 h de la matinada desitjant poder-se retrobar el proper any.

Potser també t'interessa:

"ATENCIÓ: Ja es defineixen els espais i els usos de la cooperativa d'habitatges La Titaranya de Valls" "ATENCIÓ: Trenquen el pany i entren a robar a l'Ajuntament de Querol"