Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Vins i Caves Portell de Sarral, patrocinador oficial de la 38a Gran Festa de la Calçotada de Valls

A la Plaça del Pati hi haurà en estand de l’empresa sarralenca i s’oferiran diverses degustacions durant la celebració
El president de la Cambra de Comerç de Valls, Marcel·lí Morera, fent oficial l'acord de patrocini. | Cedida

 

Vins i Caves Portell de Sarral s’ha convertit en el patrocinador oficial de la Gran Festa de la Calçotada de Valls, que tindrà lloc el diumenge 27 de gener.

 

D’aquesta manera Vins i Caves Portell donen suport a la manifestació gastronòmica més important i popular de Catalunya.

 

Per fer visible aquest acord, la plaça del Pati de Valls acollirà un estand de l’empresa, on es podran degustar els caves Portell. No només es podrà gaudir d’aquesta activitat diumenge, dia de la gran festa, sinó que dissabte dia 26 també s’oferiran degustacions.

 

Al mateix estand també es podrà comprar lots de caves Portell a un preu especial per a la Gran Festa de la Calçotada de Valls.

 

El cava i la calçotada

El cava és un producte molt lligat a la calçotada, tant si la fem a la masia com si la fem al restaurant. És per això que Cava Portell es posa al costat de la Calçotada de Valls difonent la imatge de la calçotada entre tots els seus clients, tant en l'àmbit nacional com internacional, amb la voluntat ferma d’oferir a tothom uns vins i caves de qualitat.

 

Foto de grup dels implicats en l'acord de patrocini. | Cedida

 

És per aquest motiu que Vins i caves Portell posarà la imatge de la Calçotada de Valls a les seves botigues pròpies i a la seva publicitat.

 

La imatge d’aquest patrocini es farà ben visible en diversos elements que configuren la festa i l’empresa de Sarral també estarà present en els premis per als guanyadors de tots els concursos. Així doncs, al primer premiat se li donarà una caixa de sis ampolles de Cava Portell i al segon i al tercer, un lot de tres ampolles.

 

També hi haurà un premi especial Lot de tres ampolles de Cava Portell a la mota amb més calçots. A banda, el guanyador del Concurs de Menjar Calçots s’endurà una ampolla Màgnum de Cava Portell.

 

 

 

 

Comentaris