La ministra d'Indústria visitarà dimecres l'empresa Europastry a Vallmoll

Íñigo de la Serna ja va visitar aquesta vila fa poc més d'un any
Entrada a la factoria d'Europastry, al polígon industrial de Vallmoll. | TarragonaDigital

 

La Ministra d'Indústria, Comerç i Turisme del nou govern d'espanya, la val·lisoletana Reyes Maroto, visitarà dimecres de la setmana vinent la factoria de l'empresa Europastry al polígon industrial de Vallmoll. A la visita, que s'està portant amb la màxima discreció per part del PSC de Tarragona, és probable que hi siguin convidats representants de les principals empreses de la zona.

 

Es tractaria de la primera visita coneguda de la Ministra d'Indústria, qui farà nit a Tarragona, a la demarcació,.i vindria a sumar-se a les anteriors visites de la Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, qui va inaugurar a meitats del mes de juny la nova piscina olímpica de Tarragona finançada per l'anterior govern; i a la del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, qui va ser present a la inauguració dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2018 on va coincidir amb el President del Govern de la Generalitat, Quim Torra.

 

Europastry al Polígon Industrial Vallmoll

L'empresa Europastry és una de les principals del sector alimentari ubicades al Polígon Industrial del Mas Vell de Vallmoll. Aquest polígon, a la carretera de la Secuita i conegut com el polígon de «El Mas Vell», acull també empreses punteres de la província com ara Rosa Gres. Europastry es publicita, a la seva pàgina web, com a líder en el sector de les masses congelades.

 

Per la seva banda, Vallmoll, i sempre o bé amb el polígon o amb el Castell com a referent, s'ha transformat, tot i les seves dimensions, en un centre polític i ha rebut en els darrers anys diferents visites de ministres de tot tipus de color polític, així com de consellers del Govern de la Generalitat. La darrera visita ministerial va ser, fa una mica més d'un any, de l'aleshores Ministre de Foment Íñigo de la Serna qui va conèixer, de mans de l'alcalde Josep Lluís Cusidó, la finalització de les obres de l'1,5% cultural dutes a terme al Castell de Vallmoll. I pel que  fa a la Generalitat, fa poc més de quinze dies el conseller d'Ensenyament Josep Bargalló va visitar el municipi i va desbloquejar una de les reinvidicacions més importants que el poble arrossega des de fa una dècada: la nova escola

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris