Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els usuaris de la Residència Alt Camp de Valls estrenen xarxa Wi-Fi

També, del 25 al 31 de maig es celebra la XX Setmana Sense Fum, que aquest any té com a lema: «Recupera la inspiració».
Aquesta és una millora que s'adapta als nous costums i demandes de la població de més edat | Cedida

 

Els usuaris de la Residència Alt Camp de Valls ja poden fer ús d'Internet als seus dispositius gràcies a la nova xarxa Wi-Fi que s'ha instal·lat al centre. Aquest desplegament s'ha dut a terme assegurant la connectivitat a tota la residència, permetent-ne l'ús amb total tranquil·litat.

 

Una millora que s'adapta als nous costums i demandes de la població de més edat. Les darreres estadístiques demostren que cada cop més persones de més de 60 anys disposen d'accés a Internet als seus dispositius. D'aquests, més de la meitat en fan un ús moderat però habitual. Disposar de connexió a l'ordinador, la tablet o el telèfon ajuda a prevenir l'aïllament i la solitud, així com facilita l'acompanyament amb les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies.

 

XX Setmana Sense Fum

Des del Pius Hospital de Valls, coincidint amb el Dia Mundial Sense Fum, aquest divendres 31 de maig s'ha instal·lat una taula informativa a l'entrada de l'hospital. De les 10.00 h i fins a les 13.00 h, els professionals del centre facilitaran informació als usuaris, qui a més de rebre documentació, podran intercanviar una cigarreta per una peça de fruita. Un acte simbòlic de compromís per promoure una educació per a la salut.

 

Del 25 al 31 de maig es celebra la XX Setmana Sense Fum, que aquest any té com a lema: «Recupera la inspiració». L'objectiu és sensibilitzar la població de la importància que té per la salut el fet de no iniciar-se en el consum de tabac, abandonar-ne el consum i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.

 

Segons la darrera Enquesta de salut de Catalunya, al Camp de Tarragona fuma una de cada quatre persones més grans de 15 anys. La meitat de les persones que fumen habitualment, quan les ha visitat un professional sanitari, no han rebut informació dels efectes que produeix el tabac sobre la salut. Per aquest motiu, al juliol de 2018 es va constituir la Xarxa de Prevenció i Control del Tabaquisme del Camp de Tarragona: una xarxa oberta de professionals i entitats de l'àmbit sanitari, social i educatiu que treballen en la prevenció i el control del tabaquisme al territori.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris