Aparcament de l'Hort del Carme de Valls

Valls habilitarà una gran zona d'aparcament i les zones blaves seran gratuïtes per la Festa Major

La mesura compensarà el tancament de l'aparcament de l'Hort del Carme, nou escenari de Sant Joan que a causa de les mesures Covid acollirà els concerts

S'habilitarà un terreny a l'entrada de  Valls com a gran zona d'estacionament  amb motiu de la Festa Major de Sant Joan. També, l'aparcament de l'antic Escorxador serà gratuït entre el 20 i el 27 de juny, mentre que del 24 al 27 ho seran també les zones blaves de la ciutat.

La mesura compensarà el tancament de l'aparcament de l'Hort del Carme  del 20 al 25 de juny. És el nou escenari que s'habilitarà enguany per Sant Joan ja que les seves majors dimensions permeten garantir la celebració de concerts amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19.

A més, l'aparcament del Barri Antic, l'escenari habitual dels concerts en anys anteriors, també romandrà tancat enguany, tot i que només entre el 23 i el 26 de juny. En aquest cas per a les balladetes del seguici cerimonial que s'ha de traslladar en aquest espai en compliment també de les mesures Covid.

Per compensar aquests tancaments, l'Ajuntament de Valls ha arribat a un  acord amb els propietaris d'un terreny situat a l'entrada de la ciutat per la zona del pont del Mas Miquel. En aquest terreny, situat a prop de l'entrada del camí de la Moquera s'hi podrà aparcar gratuïtament entre el 20 i el 27 de juny.

L'adequació com a escenaris dels aparcaments de l'Hort del Carme i del Barri Antic respon a la necessitat d'adaptar els espais de celebració a la normativa per la Covid-19.

Així, aquests dos aparcaments com també els altres tres escenaris de Sant Joan, el claustre del Carme, el pati de Caritat i el Teatre Principal, permeten la delimitació d'espais, el control d'aforament, etc.