Els teatres de Valls posen a la venda els abonaments de tardor

Per poder adquirir l'abonament, del 18 al 21 de setembre, les taquilles del Teatre Principal ofereixen un horari especial de matí i tarda, obriran de 12.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h
La Tendresa és l'espectacle de les companyies T de Teatre i Dagoll Dagom previst per al novembre | Cedida

 

Mercè Arànega convertida en Shirley Valentine, Sergi Belbel que dirigeix Vaselina i les T de Teatre i Dagoll Dagom amb la coproducció La Tendresa, són els tres espectacles de Teatres de Valls que conformen l'abonament d'aquesta temporada del Centre Cultural. L'abonament sortirà a la venda dimecres 18 de setembre a partir de les 10.00 h a les taquilles del Teatre Principal. 

El primer espectacle de l'abonament pujarà a l'escenari el dissabte 5 d’octubre i ho farà amb aires de revolució. Serà la particular revolució d’una mestressa de casa i el formidable monòleg ple d’humor i tendresa protagonitzat per Mercè Arànega interpretant a una Shirley Valentine que es pregunta a si mateixa per què ha deixat que la vida rutinària se li hagi emportat els somnis de jove.

El director Sergi Belbel posa Vaselina al Centre Cultural, el segon dels muntatges de l’abonament de temporada. Gabriele di Luca, en els textos, per a una coproducció de la Sala Trono i els Teatres de Valls, Tarragona, el Vendrell, Tortosa i el Bartrina de Reus. Espectacle per a una contínua anada i vinguda entre la realitat i l’absurditat, entre allò sublim i la mateixa banalitat, de personatges fent equilibris entre el cel i els baixos fons.

Al novembre es retroben amb Valls les companyies T de Teatre i Dagoll Dagom amb La Tendresa, tercer espectacle d’abonament als Teatres. Una comèdia delirant o una comèdia romàntica de llenyataires i princeses? Tendresa per la història d’una reina que fuig dels homes i s’amaga amb les seves filles en una illa que es creia deserta però que aviat descobreix que, de deserta, no en té res.

A partir del dimecres 25 de setembre, a les 10.00 h, es podran adquirir les entrades soltes de tots els espectacles de la programació de Teatres de Valls. A la plataforma web www.eventbrite.es o a les taquilles del Teatre Principal, que del 25 de setembre fins al 5 d'octubre oferiran un horari especial, de 12.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h.

"📸Augmenten les visites a la nova Oficina de Turisme de Valls" "🎶AGENDA: La Trinca torna a Valls amb motiu dels 50 anys del grup!"