Dos ferits en un accident de trànsit a Cabra del Camp

Els fets s'han produït a primera hora del matí d'aquest dissabte, 27 d'octubre

 

Aquest dissabte, 27 d'octubre, s'ha produït un accident de trànsit a primera hora del matí a la carretera TP-2311, al seu pas pel terme municipal de Cabra del Camp. Dues persones han resultat ferides de caràcter lleu després de topar lateralment amb els seus vehicles mentre circulaven a través d'aquesta carretera comarcal. Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts d'un quart de nou del matí.

Dues persones resulten ferides en aquest accident de trànsit a Cabra del Camp

A primera hora del matí d'aquest dissabte, 27 d'octubre, dos turismes han col·lisionat mentre transcorrien per la carretera comarcal TP-2311, al seu pas per Cabra del Camp. Es tracta de la via que uneix Sarral amb el Pla de Santa Maria i que travessa, justament, la localitat de Cabra del Camp. Quan passaven divuit minuts de les vuit en punt del matí, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l'avís d'aquesta topada.

Ràpidament, diversos efectius s'han traslladat al lloc dels fets. També ho han fet ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que han col·laborat amb les tasques d'evacuació tallant el pas de la carretera, cosa que ha provocat retencions en aquesta zona fins passades les deu del matí. Tot i l'espectacularitat de l'estat dels vehicles, les dues persones ferides es troben en estat lleu, i el SEM les ha traslladat, per posteriors atencions mèdiques, al Pius Hospital de Valls.

Un matí accidentat a les carreteres de Tarragona

No ha estat l'únic accident que s'ha produït aquest dissabte, 27 d'octubre, a primera hora del matí, a les carreteres de Tarragona. També pocs minuts després de les vuit, a Mas de Barberans, al Montsià, un home d'avançada edat ha resultat ferit en accidentar-se amb el seu cotxe mentre circulava a través d'una carretera comarcal. Poca estona més tard, s'ha sabut que l'home ha estat traslladat a la Vall d'Hebron en estat crític.

Els Mossos d'Esquadra en la seva intervenció en l'accident, que s'ha produït a la carretera TP-2311. | Júlia Giribets

 

"L'alcoverenc Pere Requena participarà en el RallyRacc Catalunya Costa Daurada" "Alcover acollirà la projecció d'aquest film produït a Catalunya"