NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Vallmoll inaugura la nova llar d’infants ‘El Niu’

Molts veïns del poble van assistir a la inauguració aquest diumenge al migdia, que va finalitzar amb un vermut

 

Vallmoll ha fet aquest diumenge l'acte d'inauguració de la nova llar d’infants ‘El Niu’ en un acte que ha comptat amb la presència de molts veïns del municipi. Les noves instal·lacions es troben al raval de Sant Miquel en una zona tranquil·la i envoltada de natura.

A les 12.00 hores del migdia, aquest carrer de Vallmoll trencava la seva calma habitual per acollir un bon nombre de vallmollencs que van voler assistir a la inauguració.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó, el director territorial d’Ensenyament, Jean-Marc Segarra i altres representants municipals. Tots ells, van fer una visita a l’interior de la llar guiats per la seva directora, Sònia Hernández, que va explicar la distribució dels espais del nou equipament.

Exterior de la llar d'infants de Vallmoll. | Júlia Giribets

Prèviament, el mossèn va beneir la nova llar. La visita va acabar amb els parlaments de les autoritats. L’alcalde de Vallmoll va recordar que la llar que es feia servir fins ara «la vam construir els pares de l’època, fa uns 40 anys, amb molt d’esforç».

De fet, el trasllat de la llar d’infants a aquest nou espai era gairebé una necessitat per al poble, ja que l’anterior era precària en molts aspectes. Aquesta nova llar s’afegeix a la ja existent ‘L’Espígol’, també a Vallmoll, i que està més pensada per conciliar amb les famílies que treballen a torns.

Nova llar en marxa i nova escola com a projecte futur

Cusidó va afegir que un equipament com la nova llar és «deficitari, però l’economia del municipi està sanejada i podem fer l’esforç per mantenir-lo».

En acabar la inauguració hi va haver un vermut per als assistents. | Júlia Giribets

Per la seva banda, el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Jean-Marc Segarra, va lloar el nou equipament però va recordar que l’escola del poble ja té 85 anys. En aquest sentit va remarcar que «no té perdó de Déu que la Generalitat no hagi complert des del 2010 i encara no tingueu l’escola nova» i va manifestar que espera que estigui feta abans que l’antiga compleixi els 90 anys.

Per finalitzar la inauguració, es va servir un vermut per als assistents a l’exterior de la llar.

"🐗REPORTATGE: Més batudes contra els senglars però menys llicències de caçadors" "🔴ÚLTIMA HORA: Un camió bolca en una de les rotondes d'entrada a Valls"