Alcover també es solidaritza amb la Marató de TV3

El diumenge 15 de desembre, durant tot el dia es celebraran els actes centrals

Alcover estarà, un any més, al costat de la Marató de TV3 dedicada a les malalties minoritàries. Com a acte previ, aquest diumenge 8 de desembre a les 18.00 h, el Convent de les Arts acollirà una nova edició del Concert Benèfic per la Marató de TV3 en què l'art i la solidaritat es fusionaran sobre l'escenari.

Hi col·laboraran diverses associacions i entitats com el grup de teatre La Saura del Col·lectiu de Dones, la Coral d'Adults, el grup de gospel Singtons, l'Escola d'Arts Escèniques Martí Guarch, l’Escola d’Adults (taller de dibuix i pintura i teatre), les Veus d'Alcover i la Coral de les Escoles, entre d'Altres. L'entrada-donatiu serà de 5 euros i es destinarà íntegrament a la Marató de TV3.

Per altra banda, el diumenge 15 de desembre es celebraran els actes centrals de la Marató a Alcover. De 9.00 h a 11.00 h el Club Esportiu Alcover organitza un esmorzar solidari al Camp d'Esports Kiko Casilla; de 10.00 h a 12.00 h el pavelló Municipal acollirà el Cau Solidari organitzat pel Club Bàsquet Alcover i en aquest mateix indret, de 10.00 h a 13.00 h, es duran a terme jocs i manualitats, un concurs culinari i un vermut solidari a càrrec de l'AMPA de l'Escola Mare de Déu del Remei.

Al pavelló de les Escoles, al migdia, es farà el dinar popular solidari (inscripcions a Ca Cosme del 2 al 12 de desembre) i a continuació bingo solidari i berenar amb xocolata desfeta. 

"❗ATENCIÓ: 1 ferit en un accident al Coll de Lilla" "🗓AGENDA: L'Escola de Música Robert Gerhard de Valls programa diversos concerts per Nadal"