NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

L'alcoverenc Pere Requena participarà en el RallyRacc Catalunya Costa Daurada

El copilot alcoverenc, qui participarà junt amb Marià Parés, agraeix el suport que li dona l’Ajuntament d’Alcover

 

Pere Requena, copilot alcoverenc de ral·li, participarà en la 54a edició del RallyRacc Catalunya Costa Daurada. Requena prendrà part de la competició en la categoria Copa N5 RMC, acompanyant en la conducció al pilot osonenc Marià Parés. Els dos catalans competiran amb un Ford Fiesta N5 amb l'assistència de PCR Sport i esperen obtenir un resultat positiu. El RallyRacc Catalunya Costa Daurada es troba inclòs, des de fa molts anys, al calendari del WRC (campionat mundial de ral·li) i es disputarà, aquest cap de setmana, per les carreteres tarragonines.

Cal destacar la súper especial en el nucli de Pontils, que arrencarà aquest dissabte, 27 d'octubre a les 9.00 hores. La primera part del tram discorrerà per la carretera T-201, la qual compta amb un asfaltat en molt bones condicions malgrat ser una mica estreta. Després de 9 km de recorregut, arriba el tancat encreuament d'Esblada, a la carretera C-37, lloc en què donarà inici la segona part del tram, ara ja amb una carretera més ampla i un asfalt també en bones condicions. A més a més, l'especial passarà per Querol fins a arribar al Pont d'Armentera, on, després d'un sector molt ràpid i que requereix una gran tècnica de conducció, es donarà per finalitzat el recorregut. En total, es recorreran 21,26 km d'asfalt. Pere Requena es mostra agraït, com sempre, pel suport rebut per part de l'Ajuntament d'Alcover en cada competició.

La primera part del tram discorrerà per la carretera T-201, la qual compta amb un asfaltat en molt bones condicions malgrat ser una mica estreta | cedida

 

Tot i que el ral·li ha començat avui, divendres 26 d'octubre, el dijous es va donar el tret de sortida de la prèvia, que no afecta la classificació general i serveix perquè els pilots verifiquin l'estat òptim dels cotxes. Durant la prèvia, el Ford FIesta WRC de Sébastien Ogier/Julien Ingrassia ha aconseguit el millor temps amb un registre de 1′ 34″'9. Seguidament, s'han classificat Jari-Matti Latvala/Mikka Anttila (Toyota Yaris WRC) amb 1′ 35″'2 i Teemu Suninen/Mikko Markkula (Ford Fiesta WRC) amb 1′ 35″'7.

"Alcover acollirà la projecció d'aquest film produït a Catalunya" "Es convoquen 60 nous llocs de feina a l'Ajuntament de Valls"