Busquen un menor de 15 anys que s'ha escapat d'un centre d'acollida de Valls

El noi va ser vist per últim cop el diumenge al Serrallo, a Tarragona
El Braian té 15 anys i es va escapar d'un centre d'acollida de Valls. | xarxes socials.

 

Els Mossos d’Esquadra busquen Braian Lucas Escudero, un noi de 15 anys, veí de Tarragona, que s’hauria escapat del centre d’acollida El Guaret, de Valls. L’última vegada que el noi va ser vist va ser diumenge passat, 2 de desembre, a la tarda, al barri del Serrallo de Tarragona. El menor anava vestit amb una jaqueta amb estampat militar.

El menor desaparegut estava acollit al CREI El Guaret de Valls, i es va escapar durant una excursió, el dissabte passat. El noi va separar-se del grup i es va dirigir a la parada d’autobusos de Valls, on va ser trobat per una amiga de la seva mare. La mare del Braian va anar a recollir-lo i es van dirigir al centre d’acollida, però després de trucar el timbre i que no els obrissin, van decidir que tornarien l’endemà.

El noi va ser vist diumenge al Serrallo, a Tarragona

El menor, que aquella nit havia tornat a casa, es va escapar amb l’excusa que anava a casa d’un amic, tot i que era mentida, abans que la seva mare el tornés a portar al centre de Valls. Així doncs, la darrera vegada que el menor va ser vist va ser el diumenge, quan uns coneguts el van veure al bar Llevant del Serrallo.

El noi està sota la tutela de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat (DGAIA), i el centre El Guaret ja ha denunciat la desaparició del noi als Mossos d’Esquadra. Els detalls del noi és que fa uns 1,7 metres d’alçada, pesa uns 90 quilos, duia una jaqueta militar, texans de color gris clar i unes sabates esportives negres de la marca 'Adidas'. El Braian no portava ni el telèfon mòbil ni gaires diners a sobre. El CREI El Guaret és un centre residencial d'educació intensiva, per l'acolliment d'estada temporal limitada. Hi ha adolescents i joves d'entre 12 i 18 anys que estan tutelats per la Generalitat de Catalunya i que requereixen uns sistemes d'educació intensiva. 

Si alguna persona localitza o té informació sobre el Braian, es demana que truqui al 112. D'altra banda, la mare del Braian ha difós el seu número de telèfon, el 667 025 746, per si alguna persona veu el seu fill. També s'ha difós el telèfon del seu germà, 671 349 280 i el del centre El Guaret, 977 60 87 88. 

"Alcover aprova els pressupostos i inclou un projecte pioner al Camp de Tarragona" "Visites guiades gratuïtes al Museu d'Alcover durant el pont"