La campanya de Nadal de Comerç de Valls regalarà 3.000 vals gratuïts d'aparcament

Des del dia 29 de novembre i fins al 6 de gener s'han organitzat un seguit d’activitats per animar les compres nadalenques
La campanya s'ha presentat aquest matí en roda de premsa | Cedida

El teixit comercial de Valls ja es prepara per Nadal. Sota el lema “El comerç local fa gran la ciutat” des del dia 29 de novembre i fins al 6 de gener s'han organitzat un seguit d’activitats per animar les compres en els comerços de la capital de l'Alt Camp. Repartir coca i xocolata a l’estand del Mercat de Nadal, la campanya “En busca del caganer amagat”, o el sorteig d’un lot de vals de compra pel dia de la llufa són alguns exemples de les iniciatives que s'impulsen en aquesta campanya.

Demà divendres 29 de novembre als comerços vallencs arrenca la campanya de Black Friday. Més d´una trentena de comerços oferiran descomptes, promocions i ofertes força interessant als seus clients a un mes vista de Nadal. Aquesta campanya de Black Friday pretén donar el tret de sortida de les compres nadalenques amb la intenció d’oferir els millors preus per incentivar el consum al comerç local i de proximitat, és per això que varis comerços tindran horaris especials durant el divendres 29 de novembre no tancant al migdia o allargant l’horari.

Buscar un caganer amagat

Des del dia 1 fins al 15 de desembre, 12 caganers s’han amagat en 12 aparadors de Valls i s’han de trobar tots. La butlleta per participar-hi es podrà trobar a l´oficina de Comerç de Valls, al Centre Cívic i a l´Oficina de Turisme. Entre totes les butlletes recollides es sortejaran 4 premis, gentilesa de Ditec, Llibreria Adeserà, Lluïsa Vives, Xipset Informàtica i JCA cinemes. La mecànica del joc consisteix en trobar els 12 caganers amagats als aparadors dels comerços. Quan es localitzi el comerç segellarà el seu caganer.

El dia de la Llufa

Una de les novetats d'enguany arriba el 28 de desembre, dia dels Sants Innocents. Entre tots els que pengin un video enganxant la llufa més ben feta, entraran al sorteig de dos lots de vals de compra per comprar en els comerços col·laboradors i per l´import que cada comerç hagi destinat al val. D´aquesta forma s'intenta incentivar a la gent per tal que s´apropin a les diferents botigues i aprofitin la promoció especial.

Fa uns dies Òscar Peris va presentar la iniciativa dels 3.000 vals d'aparcament | Albert Oliva

3.000 hores d'aparcament gratuït

Per últim, a partir del 16 de desembre, totes les botigues participants a la campanya regalaran per compres superiors a 20 euros un val d´una hora d´aparcament gratuït a les zones blaves de Valls, amb l´objectiu de posar totes les facilitats per comprar a la nostra ciutat. El val no només serà vàlid durant les tres setmanes de la campanya, sinó que l´usuari el podrà utilitzar en qualsevol època. 

"😢MALA NOTÍCIA: Tanca un històric comerç amb més d'un segle de vida a Vallmoll" "🎄Ja es coneix el programa de les festes de Nadal a Alcover!"