Batet confirma el projecte de connexió de Fontscaldes a la xarxa d'aigua de Valls

L'Ajuntament firma acords amb el Fons Català de Cooperació i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya
Els veïns de Fontscaldes van comunicar la necessitat de millorar l'estat en camins així com la neteja d'alguns carrers | cedida

 

Albert Batet, alcalde de Valls, i Dolors Farré, regidora de Via Pública i Serveis de l'Ajuntament de Valls, van reunir-se recentment amb els veïns de Fontscaldes. La reunió forma part de les trobades periòdiques que l'equip de govern manté amb els veïns de diferents barris i zones de la ciutat.

Durant la reunió, Albert Batet va confirmar la intenció de seguir amb el projecte de connexió de la xarxa d'aigua de Fontscaldes amb la xarxa pública d'aigua de la ciutat per garantir, d'aquesta manera, el subministrament de manera plena. Així mateix, els veïns de Fontscaldes van comunicar la necessitat de millorar l'estat en camins així com la neteja d'alguns carrers. També es va plantejar la realització de millores al local social així com al ferm de la carretera vella.

Convenis amb el Fons Català de Cooperació

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat els convenis de col·laboració amb el Fons Català de Cooperació. Amb aquests convenis, l'Ajuntament de Valls se suma al projecte de codesenvolupament en països del tercer món. Concretament, el consistori destinarà 2.500 € per a la iniciativa «Percepcions de les llevadores tradicionals i sensibilització en mutilació genital femenina en el nou marc legal que prohibeix aquesta pràctica a Gàmbia». La mateixa quantitat de diners es destinarà per al projecte «Millora de la situació socioeconòmica de les dones de la comunitat de Medina Boudialabou» que es durà a terme al Senegal.

Adquisició d'un immoble

La Junta també ha aprovat una despesa de 40.916 € destinada a l'adquisició d'un pis situat al carrer Abat Llort. El consistori ha adquirit l'esmentat immoble quan l'Agència de l'Habitatge de Catalunya va comunicar a l'Ajuntament de Valls que estava interessada a ser beneficiària del dret de tanteig i retracte, segon ho estableix la normativa destinada a mobilitzar habitatges buits procedents de processos d'execució hipotecària amb finalitats socials.

"Els alumnes de Valls intercanvien 526 objectes al Mercat del RECanvi" "'X Nadal sóc ecoespecial', campanya de prevenció de residus a Valls"