Crema totalment una furgoneta de repartiment a Alcover

Els Bombers d'Alcover van estar més d'una hora treballant per apagar les flames
Els Bombers d'Alcover van treballar més d'una hora en les tasques d'extinció de les flames | Bombers d'Alcover

 

Al carrer de la Llibertat del municipi d'Alcover, a la comarca de l'Alt Camp una furgoneta que repartia begudes va començar a cremar, ahir, dissabte 8 de juny. Quan faltaven vint minuts de per les quatre de la tarda, aquesta furgoneta de repartiment va començar a incendiar-se per causes que encara es desconeixen.

La furgoneta de repartiment va cremar totalment | Bombers d'Alcover

 

Fins a dues dotacions dels Bombers de la Generalitat van estar una hora i mitja treballant en les tasques d'extinció del foc. Finalment, la furgoneta va quedar cremada al 100% i per sort, cap persona va resultar ferida en aquest incident.

Els fets van tenir lloc davant del bloc número 20 de carrer de la Llibertat d'Alcover | Bombers d'Alcover

 

No obstant això, sí que va afectar un habitatge de la primera planta del bloc número 20 del carrer de la Llibertat, on l'incendi va afectar la persiana d'aquesta casa. Les flames també van afectar un segon vehicle que es trobava al costat del lloc on van tenir els fets.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"ÚLTIMA HORA: Troben la noia de 14 anys que havia desaparegut a Valls" "🚨COMPARTIU: Busquen per Valls una menor desapareguda des de dilluns"