Detingut un veí de Valls amb una ordre de recerca, sense punts al carnet i sota els efectes de les drogues

Es tracta d’un repartidor de paqueteria de 35 anys. La policia el va aturar en un control a Constantí i van descobrir que tenia pendent una ordre de detenció judicial per un robatori amb força
Els Mossos van aturar el detingut durant un control a Constantí. | mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir dijous passat un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Valls, que tenia una ordre de recerca i detenció judicial i que conduïa sense punts al carnet. A més, en la prova indiciària va donar positiu per drogues.

Els fets van tenir lloc a la carretera TP-7225, a Constantí, on els Mossos estaven fent un control de pes a vehicles professionals. Els agents van aturar una furgoneta d’una empresa de paqueteria i van comprovar que circulava amb un excés d’un 18% per sobre de la seva tara màxima autoritzada.

Seguidament, els agents van fer comprovacions amb la documentació del conductor i van descobrir que tenia pendent una ordre de detenció judicial emesa per un delicte de robatori amb força. A més, el conductor no disposava de permís de conduir en vigor per pèrdua de punts.

Era el seu primer dia de feina a l'empresa

Els Mossos van realitzar-li la prova de drogues i de manera indiciària el conductor va donar positiu per diverses substàncies estupefaents. En aquest cas, la denúncia administrativa es farà efectiva quan el laboratori confirmi el positiu de drogues.

En el moment de la detenció, l’home anava acompanyat perquè estava aprenent la ruta en el seu primer dia de feina a l’empresa.

El detingut, en llibertat amb càrrecs

Segons les gestions policials, els Mossos van comprovar que al detingut li consten dos procediments anteriors per delictes relatius al trànsit, tots dos per conduir sense punts al carnet.

El detingut va passar aquest divendres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

"👉BONA NOTÍCIA: Pas endavant en la recuperació de l'església de Sant Francesc de Valls" "🚧MÉS OBRES: Valls asfaltarà un dels carrers més llargs del nucli antic"