Alcover se suma al Dia Internacional de la Dansa amb projeccions i més de 150 ballarins

La celebració compta amb la col·laboració de l'Escola d’Adults, el  Cercle d’Amics, el Museu d’Alcover, El Convent de les Arts, Dans PXL i Premium Actors.
La gran Gala de la Dansa comptarà amb l’actuació de més de 150 ballarins i ballarines de tot el Camp de Tarragona | Cedida

 

Alcover se sumarà dissabte 27 d'abril al Dia Internacional de la Dansa amb una programació d’activitats relacionades amb diferents estils de dansa i amb la participació de diferents escoles i companyies del Camp de Tarragona. Els participants són Zumba Anna Pérez, La Im.Perfecta Cia Dansa, Flamenco Azabache, Dansa Estètica Constantí, Endantza Amaia Dorronsoro, Ballet Amaia Dorronsoro, Dans PXL i artistes de la dansa professionals com Mei Casabona.

Els actes començaran el dissabte a les 11.00 h, al Cercle d’Amics, amb una coreografia oberta per a tothom que vulgui ballar-la. 'Tothom balla' una iniciativa perquè grans, joves i petits ballin plegats. En acabar, a les 12.00 h, el Museu d’Alcover, s'ha sumat a la celebració obrint les portes a la representació en viu de la ballarina Mei Casabona, protagonista del vídeo dansa ANOD, que s'estrenarà el mateix dia al museu, on s'ha rodat. Aquest és un espectacle de dansa professional dirigit per Marta Arjona que contempla una fusió de museografia, història i dansa.  

En acabar l'acte, s'obsequiarà als participants amb una degustació de cervesa artesanal La Rosita. L'activitat és gratuïta, però les places són limitades, per la qual cosa es recomana de presentar-se al Museu 10 minuts abans de la representació.

La diada continuarà a la tarda a partir de les 18.30 h al Convent de les Arts amb una mostra de balls populars amb el Ball de Cercolets de l’Escola d’Arts Escèniques i a les 19.00 h es durà a terme la gran Gala de la Dansa amb l’actuació de més de 150 ballarins i ballarines de tot el Camp de Tarragona amb disciplines de teatre musical, jazz, ballet, contemporàni, dansa espanyola, balls populars, i dansa acrobàtica.

Potser també t'interessa:

"AGENDA: Nou espectacle familiar de la Cia. De paper al Convent de les Arts d'Alcover" "ATENCIÓ: Incendi en un pis ocupat de Valls"