Alcover organitza una jornada de neteja i sensibilització a l'entorn del Pont dels Moros

L’objectiu és millorar l’estat de conservació d’aquesta zona. La jornada tindrà lloc el diumenge 12 de maig
El Pont dels Moros, a Alcover. | Cedida

 

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcover ha organitzat, el diumenge 12 de maig, una jornada de voluntariat de neteja a la zona del Pont dels Moros per tal de millorar el seu estat de conservació.

L'objectiu d'aquesta jornada és netejar aquesta zona emblemàtica d'Alcover de llaunes, papers i altres deixalles que la gent incívica ha llençat i, al mateix temps, descobrir, apropar i sensibilitzar els participants del valuós patrimoni natural i cultural d'aquest indret.

Aquesta actuació s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de residus amb la campanya ‘Let's clean up europe’, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia

L'activitat és gratuïta i apta per a totes les edats. Tot i això, aquelles persones interessades a participar en aquesta jornada de voluntariat han de fer una inscripció prèvia abans del dia 9 de maig a la web de l'Ajuntament d'Alcover

El dia en què se celebri aquesta activitat, la trobada amb els participants serà a les 10.00 hores al final del camí de Tarragona (Mas de les Destrals) i a les 13.00 hores es donarà per finalitzada la jornada de neteja.

Segons recomanen des de l’Ajuntament d’Alcover, és molt important anar ben calçat (tancat, no sandàlies), amb roba còmoda, portar crema protectora i els menors d’edat hauran de venir acompanyats d’un adult responsable.

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcover ja fa diverses accions durant l'any per tal de mantenir l'entorn natural del poble net, encara que de vegades l'incivisme s'avança. Tot i això, des del consistori es fan accions de neteja de forma setmanal, per tal de mantenir la zona en condicions.

També et pot interessar:

"ERC guanya les eleccions a tots els municipis de l’Alt Camp excepte en un" "El polígon de Valls tindrà una nova rotonda que millorarà la mobilitat i la seguretat"