Es presenta 'LiterArt 2.1', el nou certamen literari per a joves de les Festes Decennals 2021 de Valls

El premi s'obre a tots els alumnes de 3r i 4t d'ESO, als de cicles formatius i als de Batxillerat dels centres educatius de l'Alt Camp
La biblioteca Carles Cardó ha acollit la presentació del premi | Albert Oliva

El premi literari adreçat al joven de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls es transformarà per adaptar-se als més joves. La comissió de Literatura ha batejat el certamen amb el nom de 'LiterArt 2.1', ja que, a més del component literari, es valorarà la qualitat audiovisual del muntatge. L'objectiu del canvi és apostar per un format més adaptat als actuals gustos i llenguatges artístics dels joves.

En concret, els participants hauran de presentar una poesia o bé un microrelat, sempre amb suport audiovisual, i, com a màxim, l'obra podrà tenir un minut de durada. D'aquesta manera s'espera poder captar l'atenció dels futurs artistes joves i augmentar el nombre de participants al certamen literari.

El premi 'LiterArt 2.1' compta amb dues categories: el grup A per a alumnes de 3r i 4t d'ESO i de cicles formatius dels instituts de l'Alt Camp, i el grup B, adreçat als estudiants de Batxillerat dels centres de la comarca. El veredicte del jurat, format per persones vinculades als camps educatiu, literari, artístic i tecnològic de l'Alt Camp, es farà públic el 29 de gener de 2021, el primer dia de la celebració de les Festes Decennals.

Termini de presentació: 25 de setembre de 2020

El termini de presentació dels treballs es mantindrà obert fins al 25 de setembre de 2020 i s'ha de presentar per correu electrònic, a l'adreça decennals.literatura@valls.cat. Els treballs audiovisuals, de temàtica lliure, han de ser originals i escrits en català. Els premis seran entrades pels diversos espectacles de les Decennals.

"👏Important augment dels espectadors als Teatres de Valls durant el 2019" "👉Arriba la 20a edició de l'Espai de l'Estudiant de Valls!"