El Museu d’Alcover acull el rodatge del nou projecte de la productora vallenca DansPXL

Es tracta d’una peça que reflexiona al voltant de la figura de la dona al llarg dels temps

Aquest passat dilluns, l’equip de DansPXL, productora audiovisual i fotogràfica especialitzada en dansa i arts escèniques establerta a Valls, es va traslladar a les instal·lacions del Museu d’Alcover per rodar-hi una nova producció de videodansa.

El lloc triat va ser la casa senyorial Ca Batistó, contenidor del museu, una part de l’edifici de gran bellesa format per diverses estances que donen molt joc per fer-hi rodatges fins i tot d’època.

En aquest cas, la casa noble del museu va ser l’escenari d’una peça dirigida per Marta Arjona i Mei Casabona i protagonitzada per la mateixa Casabona, on ella interpreta el paper de diferents dones amb diversos sentiments i emocions al llarg dels anys.

D’aquesta manera, i amb diferents veus que hi donaran forma, es pretén reflexionar i reivindicar la figura femenina i la seva llibertat a la societat. Aquesta és la primera d’una sèrie de produccions que tractaran sobre el tema femení.

La peça s'estrena el dissabte 27 d'abril, al Museu d'Alcover

La peça de viodeodansa s’estrenarà el dissabte dia 27 d’abril al mateix Museu en el marc de les celebracions del Dia Internacional de la Dansa a Alcover organitzades per Martí Guarch Escola d’Arts Escèniques per després començar el seu camí per festivals internacionals.

La ballarina Mei Casabona, al Museu d'Alcover, durant el rodatge. | DansPXL

 

No és el primer cop que la ballarina Mei Casabona i la fotògrafa, Marta Arjona, s’endinsen en el Museu d’Alcover per enregistrar imatges, ja que fa unes setmanes van fer una sessió fotogràfica per promocionar aquesta part del museu alcoverenc com a ‘plató’ per acollir rodatges de tota mena.

També et pot interessar: 

"ÚLTIMA HORA: Greu accident laboral a l'Alt Camp" "Doble proposta cultural aquest cap de setmana al Teatre Princpal de Valls"