McDonald's obrirà un nou restaurant a Valls

El local estarà situat al costat de la benzinera del barri de Santa Úrsula, a tocar del Polígon Industrial
Fa uns dies que es van iniciar els treballs de construcció del nou restaurant, a tocar de la benzinera Repsol | Albert Oliva

 

Valls canvia i es globalitza. Després que des de diversos sectors s'especulés durant l'estiu sobre l'arribada d'una coneguda cadena de menjar ràpid a la ciutat, segons ha pogut saber TarragonaDigital en uns mesos s'obrirà un nou restaurant de la coneguda franquícia McDonald's a la part nord del municipi.

Concretament, l'empresa ha adquirit els terrenys situats a tocar de la benzinera Repsol, al barri de Santa Úrsula, i ja compta amb la llicència d'obres corresponent. En aquest sentit, des de fa diversos dies el solar es troba envoltat amb diferents mesures de seguretat i alguns operaris han començat amb els treballs de fonaments i pavimentació del nou edifici. No obstant això, encara es desconeix la data d'obertura de l'establiment.

L'arribada de McDonnald's a Valls suposa la primera obertura d'un restaurant d'aquestes característiques a la zona, ja que ni l'Alt Camp ni la Conca de Barberà compten amb cap local de menjar ràpid similar. Fins ara, qualsevol veí amant dels productes d'aquesta cadena s'havia de desplaçar a Tarragona o Reus, les ciutats més properes amb aquests establiments.

"📸Arriba la 1a edició de Mitgeres, la mostra de fotografia documental als carrers de Valls" "🎭AGENDA: Avui surten a la venda les entrades de les noves representacions Peter Pan a Valls!"