NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Finalitzen les obres d'adeqüació de la glorieta entre la C-14 d'Alcover i la carretera de Vilallonga

El 2016 es va construir la glorieta per posar fi a la problemàtica existent en aquest punt negre de la xarxa viària

 

El Departament de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcover, ha dut a terme els treballs de millora de la glorieta que uneix l'antiga C-14 i la crta. de Vilallonga. Aquesta glorieta és una realitat després d'una llarga reivindicació per part dels municipis de la zona, com Alcover i Vilallonga, que durant molt de temps han reclamat diverses actuacions en aquest punt de la via. Ara, amb aquests treballs, s'ha culminat l'obra tan esperada.

El 2016 es va construir aquesta glorieta per posar fi a la problemàtica existent en aquest punt negre de la xarxa viària, una reclamació reiterada de l'Ajuntament. L'abril de 2019 s'ha posat punt i final a aquesta actuació amb els treballs de millora de la glorieta, que han consistit en l'enjardinament i la col·locació d'una malla antigerminant que ajudarà a impedir el creixement de males herbes.

També s'han plantat sis olivers i s'ha cobert tota la zona d'actuació amb pedres blanques per donar un aire diferent a la glorieta. Per altra banda, també s'ha cobert de ciment vermell les dues glorietes annexes per tal que no creixin herbes i quedin homogènies amb les dues ja existents.

Els treballs de millora de la nova glorieta s'ubiquen en un punt conflictiu de les carreteres de l'Alt Camp. La C-14 és un dels punts negres de la sinistralitat viària a les comarques tarragonines. Des de mitjans de l'any 2018, s'han produit nombrossos accidents en aquesta carretera, alguns d'ells amb víctimes mortals. 

Potser també t'interessa:

"ATENCIÓ: Diversos alumnes de l'Institut Jaume Huguet de Valls resulten premiats" "S'obre el procés participatiu per al segon Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Valls"