Les obres de millora de la travessera de la Riba obliguen a realitzar talls totals de trànsit al poble

Les obres compten amb un pressupost de 566.134,80 euros i està previst que finalitzin aquest estiu.
La travessera afectada | Cedida

Les obres de millora que realitza la Diputació de Tarragona a la travessera de la Riba, la TV-7044, obligaran a realitzar talls de trànsit en aquesta carretera del 9 al 18 de juny. Les restriccions de circulació seran de dilluns a divendres de 8.00 h a 13.30 h i de 14.30 h a 18.00 h. Els talls seran totals entre del punt quilomètric 0,9 al 1'35, doncs no hi ha possibilitat de recorregut alternatiu.

Els treballs iniciats durant el mes de gener per al condicionament de la TV-7044 i la C-240z al seu pas per la població de la Riba, tenen com a objectiu de pacificar el trànsit i garantir la convivència amb seguretat de la circulació de vianants i vehicles. Entre les actuacions que s'hi estan duent a terme hi ha la nova construcció i remodelació voreres que millorin l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda i la construcció d'escales i murs de contenció. També es treballa per millorar el drenatge i en la reposició de les escomeses d'aigua i enllumenat afectades. Les obres compten amb un pressupost de 566.134,80 euros i està previst que finalitzin aquest estiu.

"Noves obres al Museu Casteller de Valls per valor de 195.000 euros" "Última hora: El vallenc Cèsar Puig rep una molt mala notícia"