L'Ajuntament de Valls contractarà 55 persones amb un pressupost de 937.000 euros

El conjunt d'aquestes contractacions permetran ampliar diferents serveis municipals de l'Ajuntament i els seus organismes autònoms
Dolors Farré ha presentat els plans d'ocupació, aquest matí, a l'Ajuntament de Valls | Albert Oliva

 

En els propers mesos, l'Ajuntament de Valls i l'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera contractaran 55 persones en situació d'atur amb el finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya. D'aquesta manera, des de l'any 2017, l'Ajuntament haurà contractat, per períodes que poden oscil·lar entre els 6 i 12 mesos segons el programa, a més de 150 persones en atur.

Aquest conjunt d'accions programades per als anys 2019 i 2020, amb una subvenció de 937.000 euros, estaran adreçats, com en anteriors exercicis, a col·lectius més vulnerables i amb més dificultats per trobar feina. Així, s'ha sol·licitat al SOC la contractació de 21 persones, a través del Pla d'Ocupació Treball i Formació, una línia específica adreçada col·lectius més vulnerables com són els majors de 45 anys, aturats que només compten amb la prestació de la Renda Garantida de Ciutadania i dones, amb l'objectiu d'incentivar la seva formació i capacitat de reincorporar-se al mercat de treball.

També s'ha previst la contractació de 10 persones mitjançant el Programa Enfeina't, en aquest cas un pla dirigit a aturats de llarga durada. A la vegada, amb la sol·licitud al SOC s'inclou la contractació de 9 joves en els anomenats Plans de Garantia Juvenil, una línia de formació en pràctiques per facilitar l'accés dels joves al mercat de treball i reduir les taxes d'atur juvenil. Enguany també se sol·licita finançament per al programa Treball als Barris que suposarà la contractació de 11 aturats residents al Barri Antic i, per últim, es preveu també la contractació de 4 Agents d'Ocupació Local.

Destaca la contractació de personal, entre d'altres departaments, per als Serveis de Manteniment, Neteja d'Equipaments, Informàtica, Cultura, Museu de Valls, Joventut, Ocupació i Empresa, Comerç, Benestar Social, Integració Social i serveis administratius.

"🍇Els alumnes de l’escola de Nulles es converteixen en petits veremadors per un dia" "🚲AGENDA: Ja es coneix el programa d'actes de Vila-rodona per a la Setmana Europea de la Mobilitat"