La Diputaci贸 de Tarragona premia el projecte d'habitatges La Titaranya de Valls

Es tracta del primer premi de la categoria social dels Premis Empr猫n 2019
Visites a la cooperativa d'habitatges vallenca. | Cedida

La cooperativa d鈥檋abitatges i locals socials en cessi贸 d鈥櫭簊 La Titaranya, ha comen莽at aquest 2019 el seu projecte de rehabilitaci贸 de 5 immobles al centre hist貌ric de Valls, que ocupen un total de 2400m2 de superf铆cie entre els carrers Carnisseria i Metges. Aquest gran projecte dotar脿 al barri de m茅s de 20 habitatges i 5 locals per a entitats socials, empreses i comer莽os.

M茅s enll脿 d鈥檃questa primera promoci贸, la seva intenci贸 a llarg termini 茅s poder seguint fent rehabilitacions al barri antic, destinant-los a habitatge cooperatiu. 脡s per aix貌 que la Diputaci贸 de Tarragona ha atorgat a La Titaranya el primer premi de la categoria social dels Premis Empr猫n 2019. Una de les entitats s貌cies de La Titaranya, l鈥橝ssociaci贸 Cultural l鈥橝leta, entitat a la qual pertany el Casal Popular La Turba o el Grup de Consum La Bajoca, ha estat benefici脿ria aquest 2019 de la subvenci贸 a entitats per a projectes d'inter猫s ciutad脿 de car脿cter singular de la Diputaci贸 de Tarragona.

Concretament, la Diputaci贸 de Tarragona ha subvencionat l鈥橝leta amb 10.000 euros en concepte d鈥檌nversi贸 per a la seva seu social. Per altra banda, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya ha concedit a l鈥橢conomat SCCL, entitat s貌cia de La Titaranya, una subvenci贸 per a Projectes Singulars de promoci贸 de l鈥檈conomia social i la creaci贸 de cooperatives i societats laborals, per un import de 60.000 euros que aniran destinats a l鈥檌mpuls del projecte cooperatiu. 

"馃彈BONA NOT脥CIA: La Diputaci贸 de Tarragona millorar脿 diverses carreteres de l'Alt Camp" "馃悵Un premiat projecte nascut a Alcover vol salvar les abelles i els boscos"