Vila-rodona celebra les festes de Nadal amb una vintena d’actes per a totes les edats

Dilluns passat, es va encendre la il·luminació nadalenca i, dissabte, es va inaugurar el pessebre
El poble ja llueix la il·luminació nadalenca. | Cedida

L’Ajuntament de Vila-rodona ha organitzat una vintena d’activitats per a totes les edats per a celebrar les festes de Nadal.

Dilluns passat ja es va encendre la il·luminació nadalenca en un acte on es van cantar nadales i es va oferir un got de caldo als assistents. Dissabte es va inaugurar el pessebre que ha elaborat el veí del municipi, Josep Maria Gotarra, i que es pot veure a la Biblioteca Municipal durant totes les festes.

A partir del 19 de desembre i fins al 7 de gener, els vila-rodonins i vila-rodonines podran gaudir de les activitats que s’han organitzat des de l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats locals.

La festa del Tió, l’arribada de l’home dels Nassos, la recollida de cartes dels patges reials, la cavalcada de Reis, etc., no faltaran a la programació festiva de Vila-rodona.

Actes destacats de les festes de Nadal a Vila-rodona

El dia 24 de desembre a les 12.30 hores tindrà lloc la festa del Tió a la plaça dels Arbres. El dia 29 de desembre, els patges reials recolliran les cartes al cinema del Casal, a les 12.00 hores i el 4 de gener, les oficines reials s’instal·laran al lokal jove, de les 16.00 a les 19.00 hores. El dia 31, arribarà l’Home dels Nassos, que serà rebut a la plaça dels Arbres a les 17.00 hores.

Festa i sopar de Cap d’Any

L’Ajuntament i el Casal de Vila-rodona han organitzat el sopar i la festa de Cap d’Any. El dia 31, els veïns i les veïnes podran acomiadar l’any amb un sopar i ball amb l’orquestra Montgrins al local de fires a partir de les 21.30 hores i passada la mitjanit el bar del Casal acollirà una festa amb Dj Dani.

D’altra banda, el dia 5 de gener, el grup infantil de Pastorets i la Coral Parroquial oferiran una representació nadalenca a l’església, a les 12.00 hores i, a la tarda, a partir de les 18.00 hores a l’avinguda Enric Benet, tindrà lloc l’esperada la cavalcada de Reis, que recorrerà els carrers del municipi.

Destaquen, també, els diferents tallers que s’han programat per a aquests dies: d’scrapbook, de construcció de fanalets, de decoració nadalenca, bingo, tarda de jocs de taula, etc.

"👉Més de 6 milions d'euros per al pressupost d'Alcover de 2020!" "😢Situació límit i perill d’esfondrament a la mítica plaça de l’Oli de Valls"