El Centre Cívic de Valls programa una cinquantena d’activitats per a tots els públics durant aquest trimestre

Ja s’ha iniciat el període d’inscripcions per als cursos i tallers que s’impartiran
Presentació de les novetats del Centre Cívic de Valls. | ajuntament de valls

El Centre Cívic de Valls ja ha obert les inscripcions per les diferents activitats que ha programat per aquest primer trimestre de l'any. En total, la nova programació compta amb 49 propostes amb cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers adreçats a persones de totes les edats. Les inscripcions es poden realitzar a les dependències del Centre Cívic vallenc. 

A la nova programació s'ha donat continuïtat als cursos iniciats el passat trimestre gràcies a la bona acollida de propostes com el ‘lettering’ a càrrec de Marta Palau, els dos grups de conversa en anglès de la mà de Marta Bonavila i l'Espai de Jocs, dinamitzat per Ester Enrich i l'associació As. en la Manga.

Taller d’introducció a la telefonia mòbil, una de les novetats

També s'incorporen novetats, com el taller d'introducció a la telefonia mòbil per a persones que vulguin iniciar-se en l'ús d'aquests dispositius o en vulguin treure major profit, a càrrec de Nerea Ruiz.

Entre les activitats de la programació d'hivern destaca la 7a edició de la Rua Infantil de Carnaval que se celebrarà el divendres 21 de febrer a la tarda amb sortida a la plaça del Titit i comptarà amb la col·laboració del Grup de Teatre Principal.

L'activitat, amenitzada per la companyia de Xaranga Pujats de To comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls a través del concurs de disfresses per a nens i nenes de fins a 14 anys, amb premis individuals i per comparsa.

Altres tallers i xerrades

L'Escola de Pares i Mares oferirà aquest trimestre quatre xerrades i tallers, entre els quals s'hi inclou el taller per aprendre a fer la mona a partir del pa de pessic tradicional. 

D'altra banda, entorn de l'equinocci de primavera s'ofereixen diferents activitats relacionades amb les flors i les plantes medicinals, des de l'elaboració de preparats o macerats passant per arranjaments florals.

Finalment, Valls en Transició i l'Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca ofereixen un nou cicle d'activitats de cuina, consistent en tres sessions de Cuina Rebel i un nou cicle sobre ‘Artesans alimentaris’ per apropar-nos a obradors del territori.

Les activitats del Centre Cívic s'iniciaran a partir del dilluns 13 de gener. En aquest trimestre es manté un nombre important d'activitats gratuïtes (quasi el 50% de l'oferta). A més, s'ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica. 

"🎄Valls clou unes Festes de Nadal de rècord" "❗ATENCIÓ: Enxampat intentant vendre ocells protegits per 400€ a Valls"