L'Alt Camp fa arribar a la presidenta de la Diputació les inquietuds del món local

Les trobades tenen per objectiu de dissenyar conjuntament les principals línies estratègiques del mandat 2019-2023

Aquesta tarda, la Biblioteca Popular de Valls ha acollit la trobada de tots els alcaldes, alcaldesses i representants municipals de la comarca de l'Alt Camp amb la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, amb l'objectiu de debatre i conèixer inquietuds, objectius i reptes del món local. 

Com a la resta de trobades que ja s'han dut a terme a altres comarques com al Baix Camp, al Montsià, al Priorat, a la Terra Alta, a la Ribera d'Ebre, al Tarragonès i a la Conca de Barberà–, la d'aquest dimarts 3 de desembre també ha comptat amb la presència de diputats i diputades de la institució, i també de l'equip tècnic especialitzat que, utilitzant la metodologia del diàleg apreciatiu, n'extraurà els continguts i les propostes que es tindran en compte a l'hora de dissenyar el Pla de Mandat, juntament amb altres fonts d'informació. 

Les trobades tenen per objectiu de dissenyar conjuntament les principals línies estratègiques del mandat 2019-2023. En aquest sentit, Llauradó es reuneix amb els alcaldes i alcaldesses dels 184 municipis i entitats municipals descentralitzades del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès, i els presidents i presidentes dels 10 consells comarcals.

A més, amb aquesta iniciativa, el govern de la Diputació pot conèixer les prioritats dels municipis de la demarcació per dissenyar polítiques per a la ciutadania. Per a la presidenta de la Diputació, aquesta és una manera de «garantir i comprometre's a fer política amb 'llums llargues», tot incidint en el futur de la ciutadania i fugint de les decisions immediates i de la tàctica.

Aquesta és la primera vegada a la història de la Diputació que es treballa a partir d'un procés participatiu com aquest. A partir de la informació obtinguda, es fixaran les línies estratègiques i els objectius del mandat, amb la voluntat que els àmbits d'actuació i els serveis que s'hi ofereixin siguin els més útils per a tothom.

"🗓AGENDA: Per Nadal, descobreix els animals ocults de l'església de Sant Joan de Valls" "🎭Ja es coneixen els espectacles de la nova temporada als Teatres de Valls!"