Robb, el membre del Grup Caní de Recerca que ha trobat una senyora desapareguda a Figuerola del Camp

No se sabia res de la dona des del vespre d'aquest divendres

Amb el cor encongit i molt preocupats donaven l'avís de la desaparició d'una senyora al municipi de Figuerola del Camp. La trucada al servei d'emergències era poc després d'un quart de nou del vespre. En aquell moment, es va fer el desplegament d'emergències per començar la recerca de la dona d'avançada edat i no es va aturar el dispositiu fins que, aquest matí, el Robb, el gos del Grup Caní de Recerca, l'ha trobada sana i estàlvia.

Trobada la dona desapareguda pel GCR

La desaparició d'una senyora de 73 anys va fer saltar les alarmes a la seva família, que va avisar el servei d'emergències per aquest motiu. Set van ser les dotacions que van activar els Bombers de la Generalitat, entre les quals hi havia el Grup Caní de Recerca, on participava el Robb, un Malinois de venteig.

Des de l'inici es va començar per les finques contigües d'on es trobava en un inici la dona. Al pas de les hores, es va anar ampliant la zona de cerca i es va buscar per la zona més boscosa i forestal a tocar de la finca familiar, per nord i sud. 

Es feia fosc i el dispositiu d'emergències no va cessar en la cerca de la senyora de 73 anys. Quan ja estava a punta de sortir un altre cop, l'alegria arribava a la família i als cossos d'emergències participants en la cerca. El Robb, un gos del Grup Caní de Recerca, va trobar la senyora sana i estàlvia. 

Tot i que, aparentment, no presentava danys, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha portat fins al Pius Hospital de Valls per fer-li una nova revisió.

"Urgent: Una regidora de l'Ajuntament de Valls presenta la seva renúncia" "Inseguretat i vandalisme: la situació límit d'aquest carrer emblemàtic de Valls"