Valls també es queda sense Setmana Santa

Alcover és un altre dels pobles de la comarca que suspèn tots els actes previstos

La capital de l'Alt Camp també cancel·la la totalitat dels actes previstos per a la Setmana Santa 2020. A través d'un comunicat emès per l’Agrupació de Confraries i Germandats de Valls, s'ha informat que s'ha pres aquesta mesura dràstica a causa de l'emergència sanitària actual.

En el text també es puntualitza que després del període de confinament de la població i un cop represa la normalitat, «si fos possible programar de nou algun dels actes no vinculats directament amb les celebracions litúrgiques, ja s’anunciaria i se’n faria difusió pública per l’entitat organitzadora».

Alcover, també sense professons

Per altra banda, el segon municipi de la comarca en nombre d'habitants també ha pres una decisió pel que fa als actes programats de la propera Setmana Santa. En una reunió conjunta entre totes les parts organitzadores, també s'ha optat per suspendre la totalitat dels actes, inclòs l'espectacular viacrucis de Divendres Sant al Calvari, el més matiner de l'Alt Camp.

"‼ATENCIÓ: L'Ajuntament de Valls anuncia importants mesures econòmiques pel coronavirus" "🏭Valls aposta pel seu principal motor econòmic amb fortes inversions"