Tallen el carrer Sant Antoni de Valls després que un cotxe hagi trencat una canonada de gas

Un cotxe ha topat amb una canonada de gas que s’ha trencat. S’ha desallotjat els veïns d’un dels immobles
El carrer Sant Antoni ha quedat tallat. | Albert Oliva

 

Avui 17 de setembre al matí, el carrer Sant Antoni de Valls ha estat tallat al trànsit després que un vehicle topés amb una canonada de gas del mateix carrer, que s’ha acabat trencant. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l'avís a les 11.16 h i fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una dotació, a més de dues patrulles de la Policia Local vallenca.

Com a mesura preventiva, durant uns minuts els agents han desallotjat els veïns de la façana afectada, concretament el número 56. Després d'establir les mesures preventives i de seguretat, els tècnics de la companyia de gas han inspeccionat la canonada i l'han reparada. A hores d'ara, ja s'ha restablert el trànsit del carrer i els veïns han pogut tornar a casa.

L'incident ha causat força expectació entre els veïns i comerciants del carrer, i desenes de curiosos s'han acostat fins al lloc dels fets. Cal recordar que el carrer Sant Antoni és una de les vies més transitades del nucli antic vallenc, ja que té el punt d'accés a la plaça de Sant Francesc per arribar a l'aparcament provisional de ca la Mateueta.

Els bombers s'han establert al carrer Sant Sebastià | Albert Oliva

 

"🎉ATENCIÓ: Només queden 500 dies per les Festes Decennals de la Candela de Valls" "🎼Literatura, música o història en la temporada cultural del Centre de Lectura de Valls"