Troben a Querol el cadàver d'un home amb signes de violència

El cos s'ha localitzat aquest migdia en una urbanització conflictiva de la zona
Els serveis funeraris s'han endut el cos al voltant de dos quarts de nou del vespre | Cedida

 

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la troballa del cadàver d'un home en una casa a Querol, a l'Alt Camp. El cos de l'home s'ha trobat aquest migdia, al voltant de dos quarts de dues, en una casa al carrer de Caimada de la urbanització Mas Vermell, en la qual s'hi estaven fent unes obres de reforma. L'avís l'han donat dos operaris que estaven treballant en les obres.

La víctima es tracta d'un home de 38 anys i veí de la urbanització des de feia molts anys. El cos de l'home ha sigut trobat sense vida i presentaria signes de violència, que es podrien haver produït a causa d'un robatori amb força al domicili. De moment es desconeixen més detalls de la troballa, i els Mossos d'Esquadra es troben investigant el cas. Segons han informat els Mossos a TarragonaDigital, el cos policial no descarta cap hipòtesi sobre la troballa del cos sense vida de l'home. 

Durant tota la tarda la policia cientifica i els forenses han estat treballant a la casa on s'ha trobat el cos de l'home, recollint diverses proves per a la investgació i fent duent a terme l'aixecament del cadàver. Cap a dos quarts de nou del vespre, els serveis funeraris finalment s'han endut el cos. L'Ajuntament de Querol ha informat que es pronunciarà quan la investigació estigui més avançada i que han demanat una reunió amb els responsables del Departament d'Interior. 

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home de 38 anys a Querol. | Albert Oliva

El cadàver, trobat en una zona conflictiva de Querol

Segons han explicat fonts muncipals a TarragonaDigital, el punt on s'ha trobat l'home mort és en una urbanització «molt conflictiva» de Querol coneguda com Mas Vermell. Aquesta zona hauria tingut uns anys de plenitud amb la construcció de diverses cases que van quedar abandonades quan la crisi va arribar. Va ser llavors quan els bancs van adquirir la majoria d'aquests habitatges, deixant-les buides i convertint la zona en un punt fosc.

Totes aquestes cases són des de fa un temps una zona conflictiva i és que les ocupacions són habituals. «Tenim molts problemes en aquest punt» expliquen fonts municipals a TarragonaDigital i asseguren que ja es va demanar a la Generalitat «molta més vigilància i controls de Trànsit». De fet, fins i tot des del municipi s'han arribat a contractar vigilants nocturns a causa dels problemes que hi ha a la zona. Tot i així, de moment es desconeix si l'home trobat mort formaria part dels habitants d'aquestes cases ocupades.

La casa on s'ha trobat el cos està al carrer de Caimada de Querol. | Albert Oliva
 

Troben un mort amb signes de violència en una casa d'una urbanització de Querol. | Albert Oliva

"Llistes electorals del Pont d'Armentera per les eleccions municipals 2019" "Llistes electorals de Bràfim per les eleccions municipals 2019"