Troben a Valls la menor desapareguda aquest dilluns

La família i els seus amics havien organitzat una cerca, però l'han localitzat els Mossos
Aquesta és la Ross, la menor de 14 anys desapareguda des de dilluns i que ha estat trobada aquest dissabte. | Facebook / Ani GaRib

 

Ross, la noia de 14 anys que estava desapareguda des del passat dilluns, 3 de juny, ha estat trobada sana i estàlvia aquest dissabte, dia 8 de juny, a Valls. Segons ha pogut saber aquest mitjà, la jove ha estat localitzada pels Mossos d'Esquadra.

Tot just aquest dissabte s'havia organitzat una cerca que per part de familiars i amics de la menor, que feia cinc dies que no en sabien res, però ha estat sense èxit. La policia catalana l'ha trobat, finalment, aquest dissabte.

La Ross ha estat trobada a Valls

La Ross tal com havia informat TarragonaDigital és una noia que s'havia escapat d'un centre tutelat de menors ubicat a Reus. Aquest fet hauria succeït el passat dilluns, des d'aquell dia no se'n sabia res de la menor, encara que les primeres notícies de la seva desaparició es van donar durant aquest passat dijous a través de les xarxes socials.

Els Mossos d'Esquadra l'han trobat a Valls | Mossos d'Esquadra

 

S'havia organitzat una quedada per cercar a la menor

Amb l'objectiu de trobar a la jove Ross persones properes a la menor havien organitzat una quedada per aquest passat dissabte 8 de juny, als voltants de les cinc de la tarda per buscar a la Ross. El punt de trobada era el Carrefour Express de Valls i, així, posar-se mans a l'obra per trobar a la menor d'edat desapareguda des de dilluns.

Els Mossos d'Esquadra l'han localitzat a Valls

Finalment, aquesta quedada no es va produir, ja que la policia catalana va trobar a la menor al municipi de Valls. La jove feia cinc dies que estava desapareguda i encara que se sospitava que podria estar per Valls, no se'n sabia res d'ella. Finalment, la situació ha acabat amb bones notícies i amb la troballa de la Ross sana i estalvia.

"🚨COMPARTIU: Busquen per Valls una menor desapareguda des de dilluns" "ATENCIÓ: La mare d'Anna Gabriel participarà en una taula rodona a Valls"