Es posen a la venda les entrades de les noves representacions Peter Pan a Valls

L’entitat torna a escena el muntatge després de la bona acollida i èxit de públic del passat mes d’abril
Es van congregar fins a 1.322 espectadors en les 5 representacions del passat abril | Cedida

 

El Grup del Teatre Principal posa música al retorn del clàssic «Peter Pan», que després de la bona acollida per part del públic i de l'èxit en la venda de localitats el passat mes d'abril, tornarà aquest octubre a l'escenari del Teatre Principal. D’aquesta manera, l’entitat ha estrenat avui un tema inèdit per a promocionar la reposició de l’espectacle i per l’inici de la venda d’entrades per a les noves funcions, que comença avui dimecres 25 de setembre a les 10.00 h.

La nova cançó, que porta per títol «Torna al País de Mai Més» ha estat interpretada pel cast de l’espectacle i és obra del músic Roger Cantí, ja autor de tota la banda de l’espectacle. L’enregistrament del tema ha tingut lloc a l’estudi vallenc echostudio.cat i a càrrec de Jaume Martínez, mentre que l’edició del vídeo promocional la signa la vallenca Marta Ferré.

1.322 espectadors en la temporada passada

L’espectacle, que aquests dies s’endinsa en el darrer tram d’assajos, va congregar fins a 1.322 espectadors en les 5 representacions del passat abril, omplint de gom a gom el coliseu vallenc. Ara el Grup del Teatre Principal realitzarà 4 noves representacions: una el divendres 11 d'octubre a les 21.00 h, una doble sessió dissabte 12 d'octubre (17.30 h i a les 21.00 h) i una darrera representació diumenge 13 d’octubre a les 17.30 h.

L'espectacle reuneix a escena fins a una trentena de joves actors i actrius, juntament amb un ampli equip tècnic que fa possible aquesta ambiciosa proposta. Les localitats surten a la venda avui dimecres 25 de setembre a les 10.00 h al Teatre Principal i a través de la plataforma de venda online www.eventbrite.es, sense càrrecs en l’adquisició a través d’Internet.

"❗👮 ALERTA: Ferit en un atac amb arma blanca a Alcover" "🚌ATENCIÓ: Aquest poble de l'Alt Camp demana signatures per un autobús els caps de setmana"