Més de 30 vols s'operaran a l'Aeroport de Reus aquest cap de setmana

La programació de vols està subjecte als canvis que puguin produir-se en l’operativa de les aerolínies

Arriba l'agost amb la incògnita de la pandèmia del coronavirus, però l'Aeroport de Reus ja està preparat per a l'operació sortida d'estiu. Entre aquest divendres 31 de juliol i el diumenge 2 d'agost, l'aeroport reusenc operarà fins a 32 vols, tot i que poden haver-hi canvis.

Les dades facilitades per Aena indiquen que en el primer dia d'aquest període estiuenc, hi haurà tres arribades i tres sortides a l'Aeroport de Reus, mentre que el primer d'agost s'esperen 14 vols —6 arribades i 8 sortides— mentre que el diumenge se n'esperen 12 —6 arribades i 6 sortides. En total hi ha 32 operacions, 15 arribades i 17 sortides.

Segons les informacions de l'empresa pública que gestiona els aeroports espanyols, tant les sortides com les arribades a les instal·lacions reusenques estan subjectes als canvis que puguin produir-se en l'operativa de les aerolínies que operen a l'Aeroport de Reus.

"Covid-19: la URV crea una nova beca per als alumnes que no l'hagin rebut" "Totes les dades de coronavirus a TGN i Ebre: segueixen augmentat els positius"