Alumnes de tres instituts reusencs i un d'Altafulla, guardonats als Premis Extraordinaris de Batxillerat

El premi és un reconeixement oficial a l'excel·lència en els estudis de batxillerat
Un total de 4 alumnes de les comarques de Tarragona han estat guardonats | Generalitat

Eva Maria Ferré, de l'Institut d'Altafulla; Laia Masip, de l'Aura de Reus; Diego José Morán, de l'Institut Lluís Domènech i Montaner de Reus; i  Pere Roig, del Sant Josep de Reus, han estat els quatre alumnes de les comarques de Tarragona que han estat guardonats amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat del passat curs 2018-2019.

Els premis que s'entreguen són un reconeixement oficial a l'excel·lència dels estudiants que van superar segon de batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de Catalunya. 

Tres alumnes d'instituts reusencs i una d'Altafulla, premiats

Dels 43 alumnes guardonats a tot Catalunya, tres alumnes estudiaven en Instituts de Reus i una a Altafulla. Per rebre aquest premi, el passat 26 de juny, es van realitzar unes proves comunes realitzades en diferents centres educatius. Aquest dimecres, el conseller d'Educació Josep Bargalló, ha lliurat els premis en un acte al Palau Reial de Pedralbes. Entre tots els guardonats hi ha 26 noies i 17 nois i, un total de 26, cursaven el batxillerat de l'àmbit científic-tecnològic i 17 l'humanístic social.

Els quatre premiats quedaran exempts de les taxes universitàries durant el primer curs, obtindran una plaça gratuïta durant el curs que ve a l'Escola Oficial d'Idiomes i una estada en un centre de recerca de referència. Així mateix, poden optar al Premi Nacional de Batxillerat. 

694 alumnes es presenten a les proves

Enguany, s'han presentat 694 alumnes per a les tres modalitats a concurs, fet que suposa 50 alumnes més que l'edició anterior. Per poder accedir, els alumnes han d'haver cursat i superat els dos cursos de batxillerat, haver-los finalitzat a Catalunya i tenir una qualificació mitjana igual o superior a 8,75.

"🚆 La greu conseqüència per TGN quan es posi en marxa el Corredor Mediterrani" "🎓 Seguiment desigual a la vaga d'estudiants d'aquest dimecres a TGN!"