Jaume Sariol deixarà la direcció de Dow Tarragona el pròxim 1 d'octubre

La companyia l'ha ascendit a una responsabilitat superior | El substituirà l'enginyer Ignasi Cañagueral, vinculat a Dow des dels anys 80
Jaume Sariol ha estat director de Dow Tarragona des del juliol de l'any 2016 | Cedida

 

Un dels gegants de la indústria química de l'àrea metropolitana de Tarragona, la multinacional Dow, anuncia canvis de renom per a la tardor: el director del Complex Industrial de Tarragona, Jaume Sariol, deixarà el càrrec el pròxim 1 d'octubre després que l'empresa l'hagi ascendit a nou director del Centre Tecnològic d'Advanced Polymers and Performance Monomers, un alt càrrec dins la mateixa companyia. El nou director de Dow Tarragona a partir de la data del relleu serà l'enginyer Ignasi Cañagueral.

Sariol era director del Complex Industrial de Dow Tarragona des del juliol de 2016, i també el màxim responsable del Hub d'Operacions de Dow del Sud d'Europa. En dos mesos, aquests dos càrrecs passaran a mans de Cañagueral, qui des del 2017 és Director d'Enginyeria i Manteniment a Dow i té formació en enginyeria química i administració d'empreses. S'entén com un canvi de línia continuista al capdavant del complex tarragoní de la potent companyia química.

El fins ara director d'Enginyeria i Manteniment, Ignasi Cañagueral, serà el nou director de Dow Tarragona a partir de l'octubre

Ignasi Cañagueral agafarà el relleu com a nou director a partir de l'1 d'octubre | Cedida

El nou director està vinculat a Dow des de l'any 1988, quan hi va entrar com a enginyer de control de processos en una planta de Tarragona, des d'on ha anat guanyant responsabilitats de forma progressiva. Jaume Sariol, a més, va assumir també a principis del mes de maig la presidència de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), el gran paraigua que aglutina les companyies químiques del territori.

Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital.com, encara és aviat per saber si el relleu de Jaume Sariol a Dow comportarà o no canvis a la direcció de l'AEQT, donat que els moviments no seran efectius fins a l'1 d'octubre.

També et pot interessar

"❗ ATENCIÓ: Primers passos per al futur nou Hospital Joan XXIII de TGN" "⚠INCREÏBLE: El gran nombre d'edificis de TGN que no han passat la inspecció obligatòria"