Tret de sortida als viatges amb Golondrina al Port de Tarragona

L'activitat estarà activa fins al 24 de setembre | Les entrades estan exhaurides

El Port de Tarragona inicia aquest dilluns, 20 de juliol, l'activitat gratuïta 'Descobreix el Port!' amb Golondrina. L'èxit de l'activitat està garantit després d'exhaurir les entrades en menys de 48 hores. L'autoritat portuària va rebre més de 1.500 sol·licituds per realitzar la visita guiada en vaixell.

Descobrir els racons del Port 

L'activitat 'Descobreix el Port' consistirà en una passejada en barca pel Port de Tarragona per conèixer com és el complex per dins i «redescobrir la ciutat i el Port de Tarragona des del mar», segons s'ha detallat.

Aquest dilluns 20  de juliol es començarà l'activitat que s'allargarà fins al 24 de setembre. La Golondrina partirà de la Vila Marinera del Serrallo i anirà mar endins per, com si es tractés d'un conte, transportar als passatgers pels molls, instal·lacions i el barri mariner des d’una visió diferent. El passeig per l'aigua el conduirà una veu en off que anirà narrant les anècdotes i curiositats de cada indret.

Com ja va detallar el Port de Tarragona, les passejades en Golondrina es realitzaran en grups reduïts de 15 persones amb diferents franges horàries, de dilluns a diumenge durant, inclosos festius a les 11 del matí. També s'organitzarà una segona franja, de dilluns a divendres, excepte festius, a les sis de la tarda o a les vuit del vespre.

Gran acolliment de l'activitat 

El Port de Tarragona s'han mostrat molt agraïts per la gran acceptació de l'activitat, després d'exhaurir les entrades gratuïtes en menys de 48 hores. Més de 1.500 persones van sol·licitar l'activitat guiada en vaixell. «L’objectiu del Port és continuar fent possible la interrelació Port i Ciutat, no com a dos mons desconeguts sinó com a complementaris», assenyalen des de l'Autoritat Portuària.

"Atenció: Confirmen quatre nous brots de Covid-19 a Tarragona" "Última hora: Nous positius en Covid-19 a Tarragona aquest diumenge"