Una mort, dos contagis i tres altes: l'últim balanç del coronavirus a la demarcació de Tarragona

La demarcació acumula 2.446 contagis i 317 morts testades
Una mort i 2 positius en el nou balanç | ACN

El Departament de Salut ja ha fet públic el nou balanç del coronavirus de regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En les últimes 24 hores s'ha registrat una nova defunció per Covid-19 a la província de Tarragona. També s'han registrat 2 casos nous del coronavirus. En total, la xifra de positius acumulats al territori s'eleva fins als 2.446 —2.118 al Camp de Tarragona i 327 a les Terres de l'Ebre. Pel que fa a les defuncions, amb la nova mort registrada en les darreres hores, la xifra se situa a les 432 morts acumulades, entre confirmats i sospitosos.

Pel que fa a les altres, Salut ha informat de 3 nous pacients que l'han rebuda i ja són 1.197 les persones que han superat la malaltia als centres mèdics de casa nostra des de l'inici de la pandèmia, 1.068 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Ara mateix, amb les darreres dades són 317 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques tarragonines. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 432 víctimes. En relació amb les residències, hi ha 486 positius confirmats de coronavirus, hi ha hagut un total de 85 defuncions per Covid-19 testades en aquestes instal·lacions —83 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.118 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 327 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 470 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 247 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 24 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 119 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.068 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 388 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 44 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 302 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 29 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 119 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 83 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Les empreses químiques parlen al Parlament: treuen pit sobre la seva seguretat" "Els pagesos tarragonins desesperats per la pitjor afectació dels últims 30 anys"